Ήττες στη Σερβία για Λάκη και Ματούλα

Μάρθα Ματούλα και Μιχαέλα Λάκη δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο τουρνουά των 25.000$ ITF στο Ράσκα της Σερβίας (16-25/8), χωρίς όμως να μπορέσουν να προχωρήσουν στο κεντρικό ταμπλό. 

Η Μιχαέλα Λάκη, που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της για το US Open (juniors) στο τέλος του μήνα, ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της επικρατώντας στον 1ο γύρο

των προκριματικών της Αυστριακής με 6-1, 2-6, 10-2, όμως στη συνέχεια έπεσε πάνω στην Γιαπωνέζα και Νο6 του ταμπλό, Φούνα Κοζάκι γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-3 σε 77 λεπτά. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια ήταν το service, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 5 διπλά λάθη, ενώ κέρδισε μόλις το 35% από το 1ο service (12/34). Χαρακτηριστικό είναι ότι έφτασε σε μόλις δύο hold, ενώ από τους συνολικά 16(!) break-points που αντιμετώπισε “έσβησε” τους μισούς (8/16).

Ωστόσο, η παρουσία της παίκτριας του Φοίβου Μιχαλόπουλου, στη Σερβία δεν ολοκληρώθηκε καθώς συμμετέχει και στο διπλό, έχοντας ως παρτενέρ την Σέρβα Λόλα Ραντιβόγιεβιτς, θα αντιμετωπίσουν τις Νο1 του ταμπλό Ρωσίδες, Αμίνα Άσμπα και Σοφία Λανσόρ. 

Στο μονό συμμετείχε και η Μάρθα Ματούλα, η οποία όμως ηττήθηκε από τον 1ο γύρο παίζοντας με την Νο1 του ταμπλό Τάρα Βουρτ (Κροατία) με 6-1, 6-3. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ήττες στη Σερβία για Λάκη και Ματούλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα