Μάρεϊ: “Αισθάνθηκα πολύ καλύτερα στο κορτ”

Ο Άντι Μάρεϊ εξασφάλισε την πρόκριση στον 2ο γύρο του Σινσινάτι, μετά από την επικράτησή του κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ.

Ο Βρετανός και πρώην Νο1 του κόσμου, μίλησε για το παιχνίδι, συγκρίνοντάς το με εκείνο πριν δύο χρόνια και πάλι για τον 1ο γύρο που είχε νικητή τον Γκασκέ.

“Νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά.”, είπε ο Μάρεϊ που έκλεισε το παιχνίδι με 14 άσους. “Σίγουρα είχα περισσότερη εμπιστοσύνη στην κίνηση μου και αισθάνθηκα πολύ καλύτερα στο κορτ από ό,τι πριν από 2 χρόνια. Εξάλλου τότε ήταν η πρώτη μου αναμέτρηση μετά την επέμβαση στο ισχίο οπότε

ήμουν λίγο νευρικός.”

Ο Μάρεϊ στάθηκε στο γεγονός ότι σέρβιρε πολύ καλά, γεγονός που του έδωσε εύκολους πόντους, αλλά και στις συνθήκες του κορτ, σε μια ημέρα με αρκετή υγρασία ειδικά μετά από την έντονη βροχόπτωση.

“Ο Ρισάρ έπαιξε πολύ πάνω στις γραμμές χρησιμοποιώντας τις γωνίες, κάτι που σε υποχρεώνει να κινηθείς πολύ για να επιστρέφεις μπάλες. Κάτι που πιστεύω ότι έκανα καλά. Από εκεί και πέρα σημαντικό ήταν κι ότι σέρβιρα πολύ καλά. Πήρα πολλούς πόντους από το service μου και από εκεί και πέρα εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν. Ήταν ένας καλός αγώνας.”

“Το κορτ και οι μπάλες είναι αρκετά γρήγορα. Προφανώς παίζοντας το βράδυ και με την υψηλή υγρασία το παιχνίδι γίνεται πιο αργό κι αυτό ήταν προς όφελός μου. Έπαιξε με πολύ spin κατά τη διάρκεια του αγώνα με τις μπάλες να έχουν ψηλή αναπήδηση, αλλά όχι τόση ώστε να μου προκαλέσει προβλήματα, έτσι ήμουν σε θέση να μπω νωρίτερα στα χτυπήματα και να ελέγξω αρκετά ράλι.”

Όσο για το γεγονός ότι συμμετέχει στο συγκεκριμένο τουρνουά για 16η φορά ο Μάρεϊ είπε: “Είναι απίστευτο. Παίζω εδώ για 16 χρόνια. Δεν νομίζω να έχω παίξει περισσότερα χρόνια αλλού.”

Στον 2ο γύρο ο Άντι Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει εν εκ των Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Χούμπερτ Χουρκάτς. 

WESTERN & SOUTHERN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μάρεϊ: “Αισθάνθηκα πολύ καλύτερα στο κορτ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα