Cincinnati Open: Πήρε πρόκριση και ρεβάνς ο Μάρεϊ (vids)

Παρά τη βροχή, η οποία καθυστέρησε το πρόγραμμα της 1ης ημέρας του κυρίως ταμπλό, ο Άντι Μάρεϊ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ρισάρ Γκασγκέ με 6-4, 6-4 σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες, παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς από τον Γάλλο (και μάλιστα με το ίδιο σκορ) για τον αποκλεισμό του το 2019.

Ο πρώην Νο1 του κόσμου ήταν εξαιρετικός από τη θέση του service σταματώντας στους 14 άσους, παραχωρώντας μόλις 5 πόντους στο 1ο service, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι κατάφερε να “σβήσει” 4/5 break-points του Νο53 του κόσμου. 

Love your work, @andy_murray #CincyTennis

pic.twitter.com/ntXO3dxcyq

ATP Tour (@atptour) August 17, 2021

Με το παιχνίδι να διακόπτεται λόγω έντονης βροχής, ο Μάρεϊ κατάφερε να βρει break στο 6ο game (4-2), ωστόσο αυτό που δεν κατάφερε ήταν να κλείσει το set στο service του, με τον Γκασκέ να παίρνει πίσω το break μειώνοντας σε 5-4. 

Ό,τι όμως δεν μπόρεσε να κάνει ο Μάρεϊ στο δικό του service το έκανε, στο service του Γκασκέ και με νέο break έκανε το 6-4 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0.

Στο 2ο set ο Μαρεϊ ήταν περισσότερο συγκεντρωμένος στο service του, σε αντίθεση με τον Γάλλο, χάνοντας μόλις 2 πόντους (15/17), από την άλλη όμως, αν και φόρτωνε με πόντους το service του Γκασκέ δεν μπόρεσε να το απειλήσει. 

2019 Cincinnati R1: Gasquet d. Murray 6-4 6-4
2021 Cincinnati R1: Murray d. Gasquet 6-4 6-4

In a repeat of his first match post-resurfacing surgery, @andy_murray gets it done in straights!#CincyTennis pic.twitter.com/o7rb1OyfWr

Tennis TV (@TennisTV) August 17, 2021

Αυτό έγινε στο τέλος, όπου με το καθοριστικό 3ο του break (3/10 σύνολο) στο 10ο game κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Σινσινάτι για 2η σερί χρονιά. 

Επόμενος αντίπαλος για τον σερ Άντι θα είναι ο νικητής από την αναμέτρηση του Χούμπερτ Χουρκάτς με τον Ισπανό Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίινα. 

WESTERN & SOUTHERN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Θάνος Σταθόπουλος

The post Cincinnati Open: Πήρε πρόκριση και ρεβάνς ο Μάρεϊ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα