Ήττα στα σημεία για τον Μάρεϊ – VIDEO

Ο Άντι Μάρεϊ έφτασε στα όριά του τον Άλεξ Ντε Μινόρ, όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση και με ήττα στα τρία σετ, αποχαιρέτησε το Zhuhai Championships…

Αν μη τι άλλο, είναι μια ήττα που αφήνει πικρή γεύση στον Σκοτσέζο τενίστα, όμως σίγουρα, με τις εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί μόνο να αισιοδοξεί.

Ο Άντι Μάρεϊ δεν μπόρεσε να προκριθεί για παρθενική του φορά μέσα στο 2019, σε προημιτελικά ΑΤΡ διοργάνωσης, αποχαιρετώντας από τον 2ο γύρο το 250αρι τουρνουά

της Ζουχάι.

Αν και κατέκτησε το πρώτο σετ του αγώνα του με τον μικρό “δαίμονα”, Άλεξ Ντε Μινόρ, τελικά υπέκυψε, μετά από δυο ώρες και 43 λεπτά σπουδαίας μάχης.

Ο Ντε Μινόρ… τα είδε όλα για να φτάσει στη νίκη απέναντι στο πρώην Νο1 του κόσμου και επικράτησε με 4-6, 6-2, 6-4, σώζοντας μάλιστα, τρία μπρέικ πόιντς του Μάρεϊ στο 10ο γκέιμ του τρίτου σετ, όταν σέρβιρε για τη νίκη.

2 hours and 43 minutes later…@alexdeminaur outlasts Murray following a brutal contest of heavy hitting to reach the last eight in Zhuhai! @ZhuhaiChampions pic.twitter.com/6AJPG4h7yJ

Tennis TV (@TennisTV) 26 Σεπτεμβρίου 2019


Ο Αυστραλός, θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς στην επόμενη φάση του Zhuhai Championships, σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι.

Όσον αφορά τον Μάρεϊ, την Τρίτη κέρδισε τον Τένις Σάντγκρεν και γεύτηκε τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά φέτος σε ΑΤΡ διοργάνωση, δείχνοντας πως επιστρέφει στο καλό του επίπεδο, με ταχείς ρυθμούς.

Επόμενο ραντεβού για τον Sir, το Beijing Open του Πεκίνου, την επόμενη εβδομάδα.

ZHUHAI CHAMPIONSHIPS | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήττα στα σημεία για τον Μάρεϊ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα