Αντίθετοι δρόμοι για τους Καναδούς – VIDEO

Πέρασε στην 8αδα ο Σαποβάλοφ, αποκλείστηκε ο Αλιασίμ στη Τσενγκντού

Η παρουσία δύο Καναδών στην προημιτελική φάση του Chengdu Open, δεν κατέστη δυνατή…

Λίγο μετά τη σπουδαία και δύσκολη πρόκριση του Ντένις Σαποβάλοφ στην προημιτελική φάση της ATP 250 διοργάνωσης, το Νο2 του ταμπλό Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, γνώρισε την ήττα στα τρία σετ, από τον Ζοάο Σούζα και αποκλείστηκε στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Ο Σαποβάλοφ, χρειάστηκε να βάλει τα δυνατά του για να φτάσει στη νίκη

με ανατροπή 3-6, 6-3, 7-6(3) επί του Μπράντλει Κλαν, δείχνοντας σπουδαία ψυχικά αποθέματα στο καθοριστικό σετ, αφού σέρβιρε δεύτερος και κυνηγαγε συνεχώς τον αντίπαλό του στο σκορ.

Με ένα εξαιρετικό tie break και με τη συμπλήρωση δύο ωρών παιχνιδιού, ο Ντένις ο Τρομερός σφράγισε την παρουσία του στα προημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου περιμένει το νικητή του αγώνα Ίσνερ-Γερασίμοφ.

Λίγο αργότερα, ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, προσπάθησε για την ολική ανατροπή αλλά δέχθηκε το καθοριστικό break στο τελευταίο game, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-7(5), 6-4 από τον πιο αποτελεσματικό Ζοάο Σούζα.

Οι δύο άνδρες όδευαν προς το tie break, χωρίς κανένα break point μέχρι το 10ο game του καθοριστικού σετ όπου ο Σούζα αύξησε την πίεση στο σερβίς του 20χρονου Καναδού, Νο2 του ταμπλό και δικαιώθηκε.

Στο ξεκίνημα της 4ης ημέρας των αγώνων, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κέρδισε 7-5, 7-5 τον Ντάνιελ Έβανς και θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ για την είσοδο στην 4αδα.

How did @joaosousa30 make THIS?!

: @TennisTV | @ChengduOpen pic.twitter.com/qsUUd4P7y3

ATP Tour (@ATP_Tour) September 26, 2019


CHENGDU OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

The post Αντίθετοι δρόμοι για τους Καναδούς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα