Δύο ηχηρές απουσίες στο Τόκιο

Μίλος Ράονιτς και Στάνισλας Βαβρίνκα, απέσυραν τη συμμετοχή τους από το Japan Open Tennis Championships

Tην άλλη εβδομάδα ξεκινάνε τα δύο σημαντικά Ασιατικά τουρνουά της σειράς ATP 500 σε Τόκιο και Πεκίνο και μετά την απόσυρση του Ντανίλ Μεντβέντεφ από το China

Open, ήρθαν δύο ακόμη ηχηρές αποσύρσεις αυτή τη φορά για το Γιαπωνέζικο τουρνουά.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής σε Grand Slam, Στάνισλας Βαβρίνκα και ο φιναλίστ του Wimbledon 2016, Μίλος Ράονιτς, βγήκαν εκτός μάχης στο Japan Open.

Ο 34χρονος Ελβετός και Νο21 στον κόσμο, που απέσυρε τη συμμετοχή του κι από το St.Petersburg Open της περασμένης εβδομάδας, λόγω προβλήματος τραυματισμού στο πόδι και προφανώς αυτός ήταν και ο λόγος που δεν θα πάει στο Τόκιο. Παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει να συμμετάσχει στο Shanghai Masters ή θα προτιμήσει να ξεκουραστεί για το κλείσιμο της χρονιάς στα Ευρωπαϊκά indoors.

Από την άλλη, ο 28χρονος Ράονις, πρώην Νο3 και νυν Νο25 στον κόσμο συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει για 8η φορά στο Japan Open. Ο Καναδός big server, έχει αγωνιστεί τρεις φορές στον τελικό της διοργάνωσης (2012-14).

Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας και Φίλιπ Κραϊνοβιτς θα αντικαταστήσουν τους δύο τραυματίες στο Τόκιο.

Την επιστροφή του στο Japan Open, προανήγγειλε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ενώ οι Τσίλιτς, Τσόριτς και Γκοφάν είναι αυτοί που καλούνται να τον σταματήσουν.

The post Δύο ηχηρές απουσίες στο Τόκιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα