Ηράκλειο: Ένας ακόμα τελικός στο διπλό για Αντωνόπουλο και Νέο

Μετά το 15άρι τουρνουά στη Λάρνακα την περασμένη εβδομάδα, Χρήστος Αντωνόπουλος και Ελευθέριος Νέος θα αγωνιστούν σε έναν ακόμα τελικό μετά τη νίκη τους στον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στα αδέρφια και Νο2 του ταμπλό, Δημήτρη και Μιχάλη Σακελλαρίδη με 7-6(5), 6-3 μετά από μια ώρα και 24 λεπτά.

Αντωνόπουλος και Νέος θα διεκδικήσουν το Σάββατο τον τίτλο στο ITF τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Ηράκλειο, κόντρα στους Νο1 του ταμπλό Ριούκι Ματσούντα

(Ιαπωνία) και Χάρι Γουέντελκεν (Μ. Βρετανία) που επικράτησαν στον άλλο ημιτελικό των Ισραηλινών Όρελ Κίμχι και Όφεκ Σιμάνοφ με 6-3, 6-4 μετά από 73 λεπτά.

Στον ελληνικό ημιτελικό τα αδέρφια Σακελλαρίδη μπήκαν δυνατά κερδίζοντας τα πρώτα 2 games (2-0), με τους Αντωνόπουλο και Νέο να απαντούν άμεσα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου Αντωνόπουλος και Νέος πήραν προβάδισμα με 4/1, με τα αδέρφια Σακκελλαρίδη όμως να κατακτούν τους επόμενους 4 από τους 5 πόντους, ισοφαρίζοντας σε 5/5, με τους τελευταίους 2 πόντους να πηγαίνουν στους Αντωνόπουλο και Νέο που έκλεισαν το set με 7/5 (1-0). 

Μέχρι τα μισά το 2ο σκέλος του ημιτελικού ήταν ισορροπημένο (3-3), με τους Αντωνόπουλο και Νέο όμως να κατακτούν τα επόμενα 3 games και με 6-3 να σφραγίζουν τη νίκη, αλλά και την πρόκριση για τον τελικό φτάνοντας τις 7 σερί νίκες. 

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής είχαμε και τους δύο προημιτελικούς των Γιάννη Ξυλά και Δημήτρη Αζωίδη, με τον πρωταθλητή Ελλάδος να μένει εκτός ημιτελικού μετά την ήττα από τον Λιθουανό και Νο6 του ταμπλό, Έντας Μπουτβίλας με 6-4, 6-1 μετά από 78 λεπτά, ενώ ο Αζωίδης ηττήθηκε δύσκολα από τον Ιάπωνα και Νο3 του ταμπλό, Ριούκι Ματσούντα με 6-3, 2-6, 6-3 μετά από μια μάχη 2 ωρών και 35 λεπτών. 

The post Ηράκλειο: Ένας ακόμα τελικός στο διπλό για Αντωνόπουλο και Νέο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα