Puerto Cabello P2: Μαζικές αποσύρσεις λόγω τροφικής δηλητηρίασης!

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά… οκτώ παίκτες υποχρεώθηκαν σε απόσυρση από το Puerto Cabello P2, λόγω τροφικής δηλητηρίασης! Συγκεκριμένα, ένα δίδυμο ανδρών και τρεις ομάδες γυναικών δεν εμφανίστηκαν καν στο κορτ για τις αναμετρήσεις τους στη Φάση των “16”, στο τουρνουά που φιλοξενεί η Βενεζουέλα.

Στους άνδρες, οι Μιγκέλ Γιάνγκουας και Χάβι Γκαρίδο ήταν εκείνοι που έπεσαν θύματα της δηλητηρίασης. Στις γυναίκες τα δίδυμα των Ρακέλ Πίλτσερ και Νταϊάρα Βαλενζουέλα, Καρολίνα Όρσι και Μαρίνα Λόμπο,

όπως και οι Τζέσικα Καστεγιό και Κλαούντια Γένσεν ήταν εκείνες που απέσυραν τη συμμετοχή τους από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Jensen (@jeenseen10_)

Επί της ασυνήθιστης αυτής κατάστασης πήραν θέση οι διοργανωτές, με την ανακοίνωσή τους να αναφέρει πως: “Η υγεία και ασφάλεια των παικτών μας και όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν στα τουρνουά του Premier Padel, είναι το κύριο μέλημά μας.

Μετά την απόσυρση ορισμένων παικτών λόγω ιού του στομάχου, το Premier Padel, το Puerto Cabello P2 και η πόλη του Πουέρτο Καμπέγιο παρέχουν την απαραίτητη ιατρική και υγειονομική περίθαλψη στους νοσούντες. Παραμένουμε σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους παίκτες και το προσωπικό και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την υγεία όλων”.

Παρόλο που οι διοργανωτές κάνουν λόγο για “ιό του στομάχου”, τα ισπανόφωνα μέσα που καλύπτουν το τουρνουά, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρονται ξεκάθαρα σε τροφική δηλητηρίαση. Σημειώνεται πως θύματα δεν είναι μόνο οι παίκτες, αλλά και αρκετά μέλη των επιτελείων των ομάδων (προπονητές κλπ.).

Μέσα σε όλη αυτή τη… θύελλα γεγονότων, άτυχοι στάθηκαν και οι Μόμο Γκονθάλεθ και Χουάν Λεμπρόν. Μία ενόχληση στον ώμο του Γκονθάλεθ υποχρέωσε σε εγκατάλειψη τους δύο Ισπανούς, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η αναμέτρησή τους με τους Αμάου Αγιάτς και Φρανθίσκο Γκερέρο. Έτσι, τερματίστηκε πρόωρα η προσωρινή αγωνιστική συνύπαρξη των Γκονθάλεθ και Λεμπρόν στο Τουρ.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

The post Puerto Cabello P2: Μαζικές αποσύρσεις λόγω τροφικής δηλητηρίασης! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Puerto Cabello P2, Μαζικές,Puerto Cabello P2, mazikes