Μαραθώνας: Τίτλος στο διπλό για Παγώνη και Αυγέρη – Αντίπαλοι στον τελικό του μονού

Ραφαήλ Παγώνης και Αλέξανδρος Αυγέρης παραχώρησαν μόλις 2 games στους Ιταλούς Εντοάρντο Γκισέλι και Μάρκο Τζιοβανιόλι στο επιβλητικό 6-2, 6-0 με το οποίο οι δύο νεαροί Έλληνες τενίστες κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό στο διεθνές τουρνουά U14 “Σταύρος Παναγόπουλος” που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στα χωμάτινα γήπεδα του Marathon Country Tennis Club στο Μαραθώνα. 

Για τον Παγώνη αυτός είναι ο πρώτος φετινός τίτλος

στο διπλό, στην 2η προσπάθεια καθώς ο αθλητής του ΟΑ Γλυφάδας αγωνίστηκε και στον τελικό του Ηρακλείου πριν από μια εβδομάδα έχοντας παρτενέρ τον Θωμά Χερόπουλο και θα μπορούσε η σημερινή νίκη να είναι και μια ρεβάνς για τον νεαρό τενίστα καθώς σε εκείνον τον τελικό ηττήθηκε (μαζί με τον Χερόπουλο) από ιταλικό δίδυμο…

Από την πλευρά του ο Αυγέρης κατέκτησε τον πρώτο φετινό του τίτλο (μονό-διπλό) μετά από τους συνολικά 3 που είχε κερδίσει την περσινή σεζόν, τον έναν σε μονό και τους άλλους δύο στο διπλό. 

Ωστόσο, τόσο ο Παγώνης, όσο και ο Αυγέρης, από συμπαίκτες θα γίνουν αντίπαλοι μετά από τις νίκες τους στα ημιτελικά του μονού. Ο Νο1 του ταμπλό, Παγώνης κέρδισε τον Γιάννη Μοτσάκο (Νο5 του ταμπλό) με 6-0, 6-3, ενώ ο Νο2 του ταμπλό Αυγέρης μετά από μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση κέρδισε και τον Ιταλό (Νο3 του ταμπλό), Μάρκο Μπρινιόλι με 6-3, 6-2.

MARATHONAS “STAVROS PANAGOPOULOS” BOYS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Μαραθώνας: Τίτλος στο διπλό για Παγώνη και Αυγέρη – Αντίπαλοι στον τελικό του μονού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα