Ήμουν πολύ ανυπόμονος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πηγαίνει στο φετινό Αμερικανικό Όπεν με την ψυχολογία στα ύψη ενώ ξεχώρισε την ανυπομονησία σαν το μεγαλύτερό του μειονέκτημα την περίοδο που ήταν τραυματίας!

Το 2018 εξελίσσεται αναπάντεχα καλά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Μετά την μουδιασμένη, το λιγότερο, αρχή, άρχισε να παίζει προοδευτικά καλύτερα στη χωμάτινη περίοδο για να κορυφώσει την απόδοσή του στο γρασίδι με τον τίτλο στο Wimbledon ενώ λίγο αργότερα ήρθε και ο πρώτος του τίτλος στο Σινσινάτι και η ιστορική “κατάκτηση” του Golden

Masters, ένα επίτευγμα που μόνο αυτός έχει καταφέρει την περίοδο των εννιά Masters!

Απελευθερωμένος από την τεράστια δόση πίεσης που υπήρχε στους ώμους του όλη αυτή την διετία, ο Νόλε ξεχωρίζει το στοιχείο που τον έκανε να αργήσει να ανακάμψει από τον τραυματισμό του.

“Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που έμαθα για μένα είναι το πόσο ανυπόμονος ήμουν! Δεν είχα ποτέ κάποιον μεγάλο τραυματισμό στην καριέρα μου και αισθανόμουν πολύ τυχερός. Αλλά, όσο και να πρόσεχα το σώμα μου, κάποια στιγμή δεν άντεξε και έπρεπε να ασχοληθώ σοβαρά με το θέμα του ώμου” ανέφερε ο κάτοχος 13 Grand Slam τίτλων.

Ακόμα χρησιμοποιεί την καινούρια κίνηση στο σερβίς η οποία φαίνεται να έχει πολύ καλά αποτελέσματα!

“Ακόμα τελειοποιώ αυτήν την κίνηση. Ξέρω ότι δεν μπορώ να σερβίρω τόσο δυνατά όσο πιο ψηλοί παίκτες. Τώρα, πιο πολύ μ’ενδιαφέρει η ακρίβεια και η τοποθέτηση” σχολίασε όσον αφορά στο χτύπημα αυτό.

Ο Νόλε, με την τέλεια πορεία του στο Σινσινάτι, ανταμείφθηκε με τη Νο6 θέση του ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ήμουν πολύ ανυπόμονος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα