Η γνώμη των “μεγάλων” για τον Στέφανο

Μπόρις Μπέκερ και Ματς Βιλάντερ, στις συνεντεύξεις που έδωσαν στο Eurosport ενόψει του Αμερικανικού Όπεν αναλύοντας τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο ταμπλό του θεσμού, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά…

Σε συνέχεια λοιπόν των τοποθετήσεών τους όσον αφορά τα φαβορί στο ανδρικό ταμπλό για την κατάκτηση του τροπαίου φέτος στη Νέα Υόρκη, Μπόρις Μπέκερ και Ματς Βιλάντερ, ασχολήθηκαν αμφότεροι

με τον 20χρονο Έλληνα πρωταθλητή.

Μπορεί ο Στέφανος να μην συγκαταλέγεται φέτος, ακόμη, στα φαβορί της διοργάνωσης, όμως σίγουρα είναι ένας τενίστας που οι ”μεγάλοι” (βλ. Ναδάλ, Φέντερερ, Τζόκοβιτς), δεν θέλουν να βρουν στον δρόμο τους.

Με τις εμφανίσεις του φέτος δείχνει πως μπορεί να σταθεί στην ελίτ του παγκοσμίου τένις κι όντας seeded στο US Open φέτος, στο Νο15 μάλιστα, ο ”Στεφ” θέλει να προχωρήσει αρκετά μακριά σε μια διοργάνωση στην οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό αυτής.

”Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μαζί με τον Κέβιν Άντερσον, είναι οι δυο τενίστες τους οποίους κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει στο Αμερικανικό Όπεν.

Ο ”μικρός”, κερδίζει παίκτες του Top10 σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παίζει με μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης”, τόνισε ο Γερμανός πρώην προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, για να συνεχίσει λέγοντας:

”Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα σε εντυπωσιάσει σε ένα Slam, να που ίσως ήρθε η στιγμή η νέα γενιά να πάρει τα σκήπτρα από τους Big 4″.

Ο Μπέκερ δείχνει πως υπολογίζει αρκετά τον Στέφανο ενόψει του Νεοϋρκέζικου Major, με τον Βιλάντερ πάντως να μην πηγαίνει πίσω, θεωρώντας πως ο Τσιτσιπάς είναι μέσα στους δυο νέους τενίστες που θα πρέπει να προσέξουμε φέτος!

Αναλυτικά όσα είπε κι ο Σουηδός:

“Νομίζω πως ο Τσιτσιπάς και ο Σαποβάλοφ είναι οι δυο νεαροί τενίστες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν το ”ξεπέταγμά” τους στην σκηνή των Grand Slam και μπορούν να φτάσουν μέχρι τα προημιτελικά, ή ακόμη και τα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν.

Ο Τσιτσιπάς έχει το παιχνίδι για να το υποστηρίξει όλο αυτό. Το έδειξε και στο Τορόντο όπου έφτασε μέχρι τον τελικό. Πιστεύω ότι αν είναι κάποιους από τους νεαρούς να κάνει την έκπληξη, θα είναι είτε ο Στέφανος είτε ο Ντένις”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η γνώμη των “μεγάλων” για τον Στέφανο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα