Η δωρεά του Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο! (vid)

Μια σημαντική δωρεά θα κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ακαπούλκο, συνεισφέροντας κι’ αυτός για τους πληγέντες από τον καταστροφικό τυφώνα “Otis”, που είχε προκαλέσει τεράστια ζημιά στην περιοχή, και η διεξαγωγή του ATP 500 τουρνουά ήταν αμφίβολη.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα προσφέρει 1.000 δολάρια για κάθε άσο που θα πετυχαίνει στη διοργάνωση, και τα χρήματα αυτά θα πηγαίνουν στους πληγέντες του τυφώνα, ως ένδειξη στήριξης και βοήθειας.

Ο Νο12 του κόσμου είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του Μεξικού,

ωστόσο συνηθίζει να πραγματοποιεί φιλανθρωπικές ενέργειες, καθώς πρόσφατα είχε προσφέρει 100.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

O @steftsitsipas θα προσφέρει 1,000$ για κάθε άσο που βγάζει αυτή την εβδομάδα στο @AbiertoTelcel του Ακαπούλκο και τα χρήματα θα διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων από το φονικό τυφώνα Otis που έπληξε την περιοχή το 2023. #Tsitsipas #Otis pic.twitter.com/J7fj5FWAJV

— Tennis24 (@tennis24gr) February 27, 2024

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Τσιτσιπάς θα κάνει την πρεμιέρα του στο Ακαπούλκο τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/2) απέναντι στον Ρομάν Σαφιούλιν. Αν ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του, στον δεύτερο γύρο θα παίξει με τον Ιταλό, Φλάβιο Κομπόλι.

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)

The post Η δωρεά του Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα