Με το δεξί ο υπερασπιστής Ντε Μινόρ στο Ακαπούλκο (vids)

Ο Άλεξ ντε Μινόρ που είναι ο κάτοχος του τίτλους στο Abierto Mexicano και πιθανός αντίπαλος το Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά, ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο ATP 250 τουρνουά του Ακαπούλκο.

Το Νο3 του ταμπλό, δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στον Τάρο Ντάνιελ και με 6-2, 6-1 επί του Ιάπωνα, έκλεισε θέση στους “16” καλύτερους της hard court διοργάνωσης.

Στον επόμενο γύρο, ο 25χρονος Αυστραλός θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Όφνερ μετά τη δύσκολη επικράτηση του Αυστριακού επί του

wild card Μεξικανού, Ερνέστο Εσκομπέδο με 6-7(7), 6-4, 7-6(4).

Demon gonna DEMON @alexdeminaur opens his Acapulco title defence with a 6-2, 6-1 win over Taro Daniel. #AMT2024 pic.twitter.com/6axlhxnqcj

Tennis TV (@TennisTV) February 27, 2024

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Μπεν Σέλτον κατάφερε να επιβιώσει απέναντι στον μαχητικό Ντάνιελ Έβανς και με 2-6, 7-5, 7-6(3) επί του Βρετανού, εξασφάλισε την πρόκριση στο 2ο γύρο του θεσμού.

O Έβανς, μάλιστα, σέρβιρε στο 6-5 του καθοριστικού σετ για τη νίκη, έχοντας σώσει προηγουμένως και τρία match points του νεαρού Αμερικανού, με τον Σέλτον να παραμένει ψύχραιμος και να οδηγεί το ματς στο tie break, εκεί όπου με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα έβαλε τέλος στην υπόθεση πρόκριση.

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Τζακ Ντρέιπερ επί του Τόμι Πολ ο οποίος προερχόταν από δύο συνεχόμενους τελικούς σε Ντάλας και Delray Beach. Ο 22χρονος Βρετανός, Νο50 στον κόσμο, επικράτησε 6-0, 6-4 του Αμερικανού και θα αντιμετωπίσει τον lucky loser, Γιοσιχίτο Νισιόκα στη φάση των “16”.

Τέλος, ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς κέρδισε με ανατροπή 4-6, 6-3, 6-1 τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και περιμένει το Νο1 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο 2ο γύρο του Ακαπούλκο, εφόσον ο Γερμανός ξεπεράσει το εμπόδιο του συμπατριώτη του, Ντένις Αλμτάιερ στην πρεμιέρα του την Τρίτη.

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)

The post Με το δεξί ο υπερασπιστής Ντε Μινόρ στο Ακαπούλκο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα