Μάρεϊ: “Πιθανότατα δεν έχω πολύ καιρό ακόμα”

Ο Άντι Μάρεϊ χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ, στην πρεμιέρα του Ντουμπάι παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο, φτάνοντας παράλληλα τις 500 νίκες στην καριέρα του στην σκληρή επιφάνεια. 

Ωστόσο στη συνέχεια, ο πρώην Νο1 του κόσμου άφησε να εννοηθεί ότι “έμειναν λίγοι μήνες” στο επαγγελματικό τένις με τον 36χρονο να εξηγεί: “Πιθανότατα δεν έχω πολύ καιρό, αλλά θα κάνω ο,τι μπορώ αυτούς τους λίγους μήνες”, είπε ο Βρετανός μετά την μόλις 2η νίκη του τη φετινή σεζόν. 

Ο Μάρεϊ μετρούσε 4 σερί ήττες φέτος

(6 από το 2023) μέχρι την περασμένη εβδομάδα στην Ντόχα όπου κατάφερε να εξασφαλίσει την 1η του νίκη μέσα στο 2024. 

“Ακόμα μου αρέσει να αγωνίζομαι και εξακολουθώ να αγαπάω το τένις, αλλά γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αγωνίζεσαι όσο μεγαλώνεις και να διατηρείς το σώμα σου φρέσκο και σε πολύ καλή κατάσταση.”, δήλωσε.

Θυμίζουμε ότι η συζήτηση για την απόσυρση του Μάρεϊ είχε ξεκινήσει από το 2019 μετά από την επέμβαση του Σκοτσέζου στο ισχίο. Ωστόσο, ο Μάρεϊ αντέστρεψε τις πιθανότητες και επέστρεψε στο court κερδίζοντας έναν τίτλο και φτάνοντας σε άλλους τρεις τελικούς, με το τελευταίο να είναι πέρσι στην Ντόχα απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. 

The post Μάρεϊ: “Πιθανότατα δεν έχω πολύ καιρό ακόμα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα