Η απάντηση του Τζόκοβιτς για τη κριτική που δέχθηκε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει «ακούσει» και λίγα το τελευταίο διάστημα, αφού μετά την επιστολή του στον Κρεγκ Τίλεϊ, Διευθύνων σύμβουλο του Australian Open, δέχθηκε «σφοδρή» κριτική από πολλά μέσα κοινωνικές δικτύωσης.

Ο Σέρβος τενίστας είχε στείλει ένα γράμμα στον Κρεγκ Τίλεϊ, στο οποίο ανέφερε μερικά από τα προνόμια που επιθυμεί να λάβουν οι παίκτες που είχαν παράπονα σχετικά με τη διαμονή τους κατά την 14ημερη υποχρεωτική καραντίνα.

Αυτό μάλλον δεν άρεσε από πολλούς, με αποτέλεσμα

ο «Νόλε» να δεχθεί κριτική για το γεγονός αυτό, με τον Νο.1 στο κόσμο σήμερα να δίνει τη δική του απάντηση μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter.

”Πρόσφατα δέχθηκα μεγάλη κριτική σχετικά με το γράμμα μου στον Κρεγκ Τίλεϊ και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.

”Οι καλές μου προθέσεις για τους συμμετέχοντες στη Μελβούρνη, δεν πήραν σωστές διαστάσεις και χαρακτηρίστηκαν με λάθος τρόπο.

”Βλέποντας κάτι να συμβαίνει κάθε φορά, σκέφτομαι μήπως θα μπορούσα απλά να παρατηρώ τα γεγονότα από τη θέση που είμαι και να απολαύσω το γεγονός ότι έχω κάποια πλεονεκτήματα. Όμως, εγώ πάντα επιλέγω να βοηθήσω και να κάνω αυτό που είναι βάση των δικών μου αξιών.

”Νοιάζομαι πραγματικά για τους παίκτες που βρίσκονται, κατανοώντας πάντα το πως λειτουργεί ο κόσμος και το πόσο δύσκολο είναι να γίνεις σπουδαιότερος και γιατί. Κέρδισα τα προνόμια που έχω με σκληρό τρόπο και πολλή δουλειά, για αυτό μου είναι πολύ δύσκολο να παραμείνω παρατηρητής απλά στα γεγονότα και να μην συμβάλλω στο να βοηθήσω έστω και λίγο.

Ο «Νόλε» ακόμη αναφέρθηκε και στον Κρεγκ Τίλεϊ, ξεκαθαρίζοντας ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και σέβεται απόλυτα τη δική του προσφορά στην διεξαγωγή του Australian Open.

”Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Κρεγκ, ενώ σέβομαι και εκτιμώ τα όσα έχει κάνει σχετικά με το Australian Open, για να παραμείνει ένα ιδανικό μέρος κάθε χρόνο που διεξάγεται το μεγάλο τουρνουά αυτό. Στα email που ανταλλάξαμε, ζήτησα απλά να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους παίκτες που βρίσκονται σε πλήρη καραντίνα.”

Τέλος, ο Νο.1 στο κόσμο Σέρβος, ολοκλήρωσε λέγοντας ότι ανυπομονεί να βρεθεί μέσα στο court και να παίξει ξανά τένις, έχοντας φυσικά στη Μελβούρνη και τους υπόλοιπους παίκτες.

”Ανυπομονώ να παίξω ξανά τένις μπροστά στον κόσμο, ο οποίος απολαμβάνει το παιχνίδι και γεμίζει με ενέργεια την πόλη κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ για να αγωνιστώ και να νικάω. Επίσης, περιμένω πως και πως να συναντήσω και τους υπόλοιπους παίκτες στη Μελβούρνη.”

pic.twitter.com/A6r9BKWENg

— Novak Djokovic (@DjokerNole) January 20, 2021

pic.twitter.com/YbGDYWL7Yf

— Novak Djokovic (@DjokerNole) January 20, 2021

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Η απάντηση του Τζόκοβιτς για τη κριτική που δέχθηκε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα