Ο Ναδάλ ξανά στο Ρότερνταμ, 12 χρόνια μετά

Ο Ράφαελ Ναδάλ βρίσκεται στην Μελβούρνη, αφού προετοιμάζεται τόσο για το ATP Cup, όσο και για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Australian Open.

Ο Ισπανός φιλοδοξεί στο να φτάσει τους 21 τίτλους σε επίπεδο Grand Slam, για να ξεπεράσει και τον Ρότζερ Φέντερερ στη μάχη αυτή.

Ωστόσο,

αυτό που αποτελεί είδηση είναι ότι ο Ισπανός σούπερ σταρ, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο ATP 500 του Ρότερνταμ, που θα διεξαχθεί από τις 1 Μαρτίου ως τις 7 του ίδιου μήνα.

”Ανυπομονώ να επιστρέψω ξανά στην Ολλανδία. Πέρασε πάρα πολύ μεγάλο διάστημα από τη τελευταία φορά που έπαιξα εκεί. Αυτή τη χρονιά, αναμένεται ένα δύσκολο πρόγραμμα σε αγωνιστικό επίπεδο και το τουρνουά αυτό είναι ένα από τα οποία έχω προγραμματίσει να συμμετέχω. Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά, που μου αρέσει να αγωνίζομαι. ”

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Ναδάλ στο Όπεν του Ρότερνταμ ήταν το μακρινό 2009, όπου κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό, αποκλείοντας τους Μπολέλι, Ντιμιτρόφ, Τσονγκά και Μονφίς. Ωστόσο, απέναντι στον Άντι Μάρεϊ δεν τα κατάφερε, με τον Σκωτσέζο να επικρατεί στα τρία σετ και να κατακτά το τουρνουά.

Ως στιγμής πέντε είναι οι τενίστες που έχουν ανακοινώσει ότι θα βρεθούν στο Ρότερνταμ. Αυτοί είναι οι εξής: Ράφαελ Ναδάλ, Σταν Βαβρίνκα, Κέι Νισικόρι, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Γιάνικ Σίνερ.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ο Ναδάλ ξανά στο Ρότερνταμ, 12 χρόνια μετά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα