Γένσεν και Καστεγιό και πάλι μαζί! (vid)

18:21 6/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Οι Κλαούντια Γένσεν και Τζέσικα Καστεγιό… αναβίωσαν την περσινή τους συνεργασία, αποφασίζοντας να πορευθούν στο 2024 και πάλι μαζί. Η Αργεντινή με την Ισπανίδα είχαν μπει στο Τουρ του 2023 ξανά ως δίδυμο, ωστόσο σύντομα τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους.

Τους τελευταίους μήνες της σεζόν η Γένσεν ήταν δίδυμο με τη Βερόνικα Βιρσέδα και η Καστεγιό με την Αρανζάζου Οσόσο. Οι δύο τελευταίες μάλιστα εμφάνισαν εντυπωσιακή εικόνα, φτάνοντας και ως τον τελικό του Barcelona Master

Final.

Οι Καστεγιό και Γένσεν ως δίδυμο τους πρώτους μήνες του 2023.

Παρόλα αυτά, αμφότερα τα συγκεκριμένα δίδυμα… έσπασαν με τη λήξη της χρονιάς. Έκτοτε, το σενάριο μίας επαναπροσέγγισης Γένσεν και Καστεγιό ήταν αρκετά “ζεστό”, για να έρθει η πραγματοποίησή του στις αρχές του νέου έτους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Castelló (@jess.castello)

Βάσει κατάταξης της FIP Ranking, που θα χρησιμοποιείται πλέον μόνιμα από το Premier Padel ως σημείο αναφοράς, οι Γένσεν και Καστεγιό θα μπουν στη σεζόν ως το Νο6 ζευγάρι. Ρεαλιστικός στόχος για τις δυο τους θα μπορούσε να είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα και φυσικά η διεκδίκηση τουλάχιστον ενός τίτλου στο Τουρ.

Οι Γένσεν και Καστεγιό κατά τη συνεργασία τους το 2023.

Οι Γένσεν/Καστεγιό κόντρα στις Σαλαζάρ/Τριάι στον τελικό του Chile Open 2023:

The post Γένσεν και Καστεγιό και πάλι μαζί! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα