Μπρίσμπεϊν: Προκρίθηκε στον τελικό ο Ντιμιτρόφ (vid)

15:10 6/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Έκλεισε θέση στον τελικό του Brisbane International ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, που επικράτησε του Τζόρνταν Τόμπσον με 6-3, 7-5, μετά από μία ώρα και 45 λεπτά αγώνα στην Par Rafter Arena, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού της ATP 250 διοργάνωσης.

Ο 32χρονος Βούλγαρος τέλειωσε το ματς με 31 winners και 10 άσους, είχε 87% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service του, ενώ υπέπεσε σε 7 αβίαστα και 3 διπλά λάθη.

Αντίθετα, ο No43 του κόσμου, που χθες απέκλεισε τον

Ράφα Ναδάλ στην επιστροφή του στο Tour, ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του με 11 winners και 5 άσους. Πήρε 62% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service, και μέτρησε 9 αβίαστα και ένα διπλό σφάλμα.

Dimi Delight @GrigorDimitrov moves through Jordan Thompson 6-3 7-5 to set up a blockbuster final against Holger Rune #BrisbaneTennis pic.twitter.com/yhAqwxLGSx

— Brisbane International (@BrisbaneTennis) January 6, 2024

Στο πρώτο set ο Ντιμιτρόφ ξεκίνησε άψογος από τη γραμμή του service, χαρίζοντας μόλις 2(!) πόντους σε 3 hold του. Έφτασε κοντά στο break στο 4ο game, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το BP του (3-2).

Το break ήρθε στο 6ο game, όταν έφτασε διπλή ευκαιρία και δεν την άφησε να φύγει, και με διαχείριση της διαφοράς του ως το φινάλε έφτασε στην κατάκτηση του set. Στο 9ο game κινδύνεψε με BP του Αυστραλού, αλλά το έσωσε και κράτησε το service του (6-3).

Στο δεύτερο set αμφότεροι ξεκίνησαν με άνετα service games (1-1), και στη συνέχεια ο Βούλγαρος πλησίασε ξανά στο break, αλλά δεν τα κατάφερε μετά από διπλή ευκαιρία (2-1).

Η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι και το 10ο game, όμως στο φινάλε ο Ντιμιτρόφ βρήκε break μετά από τριπλό BP, και με love service game έγραψε τον επίλογο του ματς. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε, που νωρίτερα κέρδισε τον Ρομάν Σαφιούλιν.

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Μπρίσμπεϊν: Προκρίθηκε στον τελικό ο Ντιμιτρόφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα