Φοβού τον Στέφανο (vids)

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά την επιβλητική νίκη επί του Κάρεν Χατσάνοφ την Πέμπτη, ο Έλληνας πρωταθλητής “ισοπέδωσε” και τον πολύ φορμαρισμένο, Κάσπερ Ρουντ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Masters στο Τορόντο.

Ο Στέφανος έχασε μόλις πέντε games από τον Νορβηγό, Νο11 τενίστα του κόσμου, ο οποίος μετρούσε 14 συνεχόμενες νίκες στο Tour και είχε τρεις σερί κατακτήσεις ΑΤΡ τίτλων, μέχρι να ταξιδέψει στον Καναδά.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 73 λεπτά

για να τον θέσει νοκ-άουτ με το τρομερό 6-1, 6-4, παίρνοντας για 2η φορά στην καριέρα του, την πρόκριση στην τελική “4αδα” του Καναδικού Masters.

Stef-tacular

A surging @steftsitsipas tops Casper Ruud 6-1 6-4 to reach the last four in Toronto.#NBO21 pic.twitter.com/udUhl9Zxms

Tennis TV (@TennisTV) August 13, 2021

Ο Νο3 του ταμπλό, έχασε μόλις δέκα πόντους πίσω από το σερβίς του (37/47), δεν άφησε τον Ρουντ να φτάσει σε break (0/1 break point) και πήρε την παλικαρίσια νίκη με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τρεις μήνες μετά την ήττα του από τον Νορβηγό στο Masters της Μαδρίτης, ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής πήρε την εκδίκησή του και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον θηριώδη Αμερικανό, Ράιλι Οπέλκα.

Αυτήν ήταν η 45η νίκη του Στέφανου μέσα στο 2021. Βελτίωσε το σερί του σε 45-12 και φυσικά, δεσπόζει στη λίστα με τους τενίστες που έχουν τις περισσότερες νίκες στο Tour φέτος.



TORONTO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φοβού τον Στέφανο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα