Φορζέ: “Ότι μας πει η Κυβέρνηση για το Roland Garros”

Ο διευθυντής του Roland Garros, Γκάι Φορζέ, μίλησε για την πιθανότητα μη διεξαγωγής του φετινού τουρνουά στο Παρίσι…

Το γαλλικό Major είναι το πρώτο που απειλείται από τον κορονοϊό και ο tournament director του Roland Garros, σε συνέντευξή του στην L’Equipe αναφέρθηκε στις επιπτώσεις έξαρσης του ιού στο παγκόσμιο τένις.

Ο Γκάι Φορζέ

τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν είναι στο χέρι των ανθρώπων της διοργάνωσης για το αν γίνει κανονικά φέτος το τουρνουά, ή ακυρωθεί, όπως το Indian Wells.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φορζέ είπε πως η διεξαγωγή του δεύτερου Grand Slam της σεζόν, είναι αποκλειστικά στις προθέσεις της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αναπόφευκτα, τα τουρνουά των επόμενων εβδομάδων πιστεύω θα αναβληθούν. Το να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, θα είναι επίσης ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα, μιας και γίνονται μια φορά το χρόνο.

Οικονομικά θα είναι πολύ άσχημη απόφαση να γίνουν χωρίς κόσμο. Όσον αφορά το Roland Garros, υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη για να δούμε τι θα κάνουμε.

Πρώτα θα σκεφτούμε την υγεία των αθλητών και των θεατών. Δεν έχουμε σκοπό να γίνει το τουρνουά χωρίς κόσμο. Θα εξετάσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές, αλλά δεν θα πάρουμε εμείς την απόφαση ούτως ή άλλως.

Η απόφαση είναι στα χέρια της Κυβέρνησης. Εμείς απλά θα ακολουθήσουμε τις εντολές, γιατί το θέμα είναι αρκετά λεπτό”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φορζέ: “Ότι μας πει η Κυβέρνηση για το Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα