Τεράστια ζημιά στην οικονομία της Καλιφόρνια

Η ακύρωση του BNP Paribas Open, θα στοιχίσει στην τοπική οικονομία περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια

Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Καλιφόρνια, η Hot Springs Sentinel, αναφέρει ότι η ακύρωση του σπουδαίου combined τουρνουά (ATP/WTA) στο Indian Wells λόγω κορονοϊού, θα επιφέρει ζημιές στην οικονομία της Coachella Valley, περί τα 400 εκατομμύρια δολάρια!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2017, αυτό είναι

το αστρονομικό ποσό που κινείται γύρω από τη διοργάνωση, σε μια από τις πιο εμπορικές τουριστικές περιόδους για την περιοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το BNP Paribas Open προσελκύει περίπου 450,000 κόσμου κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που διεξάγεται το τουρνουά εκ των οποίων οι 125,000 είναι επισκέπτες εκτός Καλιφόρνια.

“Είναι ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς. Είναι δύσκολο να ξεπεραστεί αυτή η απώλεια. Νομίζω ότι πολύς κόσμος εξεπλάγην με την απόφαση να ακυρωθεί εντελώς” είπε ο CEO της Greater Palm Springs Convention & Visitors Bureau, Σκοτ Γουάιτ.

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, έσοδα από διαφημίσεις/χορηγούς, τηλεοπτικά δικαιώματα, εισιτήρια, αξιοθέατα, τοπικά καταστήματα, ξεναγοί, ταξιδιωτικά γραφεία είναι μερικές από τις δραστηριότητες/υπηρεσίες/επιχειρήσεις που θα χάσουν μεγάλο μέρος του ετήσιου τζίρου τους από την ακύρωση του τουρνουά.

Στις 23 Μαρτίου ακολουθεί το Miami Open και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι για το δεύτερο συνεχόμενο μεγάλο τουρνουά στις ΗΠΑ.

Προς το παρόν, το σπουδαίο event της Φλόριντα, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί κανονικά, έστω και χωρίς κόσμο.

The post Τεράστια ζημιά στην οικονομία της Καλιφόρνια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα