Φορζέ: “Ο Φέντερερ χρειάζεται το Ρολάν Γκαρός”

21:10 1/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο tournament director του Γαλλικού Όπεν, Γκι Φορζέ χαίρεται ήδη στην προοπτική της παρουσίας του Ρότζερ Φέντερερ εκεί μετά από τέσσερα χρόνια ενώ συγχαίρει τον Ελβετό για την απόφασή του.

Ήταν ένας από τους ανθρώπους που πίεζε δημόσια τον Φέντερερ να εμφανιστεί και πάλι στη χωμάτινη επιφάνεια και δη στο σημαντικότερο τουρνουά της περιόδου αυτής, το Ρολάν Γκαρός.

Όλα δείχνουν ότι ο Ρότζερ Φέντερερ θα κάνει τελικά το πολυαναμενόμενο comeback στο χώμα του Παρισιού μετά από τέσσερα χρόνια φέτος τον Μάιο ενώ σκοπεύει

να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά προετοιμασίας πριν από το Γαλλικό Όπεν (επικρατέστερη η Ρώμη).

Ο Γκι Φορζέ, περί ου ο λόγος, θεωρεί ότι ο Φέντερερ παίρνει τη σωστή απόφαση όχι απλά για τη δημοτικότητα του φετινού Ρολάν Γκαρός αλλά και για τον ίδιο!

“Δεν με εκπλήσσει η απόφαση του να παίξει. Κάθε παίκτης τι ψάχνει; Αυτοπεποίθηση. Και πιστέψτε με οι νίκες του δεν μετράνε πάντα. Είναι όπως ένας πιανίστας που αν δεν παίζει συνέχεια χάνει το ρυθμό του. Αρχίζεις να χάνεις τη ρουτίνα σου και να τα σκέφτεσαι όλα δύο φορές πιο πολύ” εξηγεί.

“Βλέπω ακόμα τον Φέντερερ και μου φαίνεται το ίδιο γρήγορος όπως παλιά. Πιστεύω ότι ακόμα έχει την ίδια επιθυμία για το άθλημα. Μετά από όλα όσα έχει κερδίσει ακόμα την έχει. Αυτό είναι το εκπληκτικό με αυτόν!” καταλήγει ο παλαίμαχος Γάλλος τενίστας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φορζέ: “Ο Φέντερερ χρειάζεται το Ρολάν Γκαρός” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα