Μυστήριο με Τιμ

16:19 1/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντομινίκ Τιμ δεν διανύει την καλύτερη των περιόδων του φέτος στο Tour και το μόνο που του έλειπε ήταν τα προβλήματα υγείας…

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Ντομινίκ Τιμ, και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως φημολογείται το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πρόβλημα υγείας, με τον προπονητή του Γκίντερ Μπρέσνικ, να το διαψεύδει προς το παρών.

Ο Αυστριακός τενίστας που αποκλείστηκε μόλις στον 2ο γύρο του φετινού Αυστραλιανού Όπεν,

καθώς εγκατέλειψε την αναμέτρησή του κόντρα στον Αλεξέι Ποπύριν, προγραμματίζει την επιστροφή του στο Tour στο Dubai Duty Free Tennis Championships.

Σε πρόσφατα ρεπορτάζ Αυστριακών εφημερίδων, αναφέρεται πως ο Τιμ έχει προβλήματα υγείας και αντιμετωπίζει καρδιολογικά θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρέσνικ επί του θέματος:

“Δεν υπάρχει κάτι άσχημο με την υγεία του Ντομινίκ. Έκανε κάποιες περαιτέρω εξετάσεις στην καρδιά, αλλά όλα είναι εντάξει. Προσπαθούμε να βρούμε τι πάει λάθος και γιατί αισθανόταν τόσο άσχημα τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο Ντομινίκ κάνει προπονήσεις εδώ και δυο ημέρες, όμως όχι μεγάλες σε διάρκεια. Λέει πως αισθάνεται μια χαρά και αυτό που μένει είναι να δούμε πως θα ανταποκριθεί στις επόμενες προπονήσεις του”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μυστήριο με Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα