“Εκθρόνισε” την Κβίτοβα η Βέκιτς – VIDEO

18:11 1/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Ντόνα Βέκιτς ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Πέτρα Κβίτοβα στα προημιτελικά του St. Petersburg Ladies Trophy. Η Κροάτισσα προκρίθηκε στις “4” καλύτερες του θεσμού “εκθρονίζοντας” την 28χρονη Τσέχα…

Μόλις πέντε γκέιμς έχασε από την περυσινή πρωταθλήτρια του Premier τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία, η Ντόνα Βέκιτς.

Η Κροάτισσα επικράτησε με 6-4, 6-1 της φιναλίστ του φετινού Αυστραλιανού Όπεν και θα παίξει κόντρα στην αειθαλή Βέρα Ζβονάρεβα

που συνεχίζει την τρομερή της πορεία στη διοργάνωση αποκλείοντας και τη Ντάρια Κασάτκινα!

Σπουδαία νίκη για το Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, απέναντι στο Νο2 του κόσμου, που δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο φρενήρη ρυθμό που είχε στο Αυστραλιανό Όπεν, και υπέκυψε στην κούραση.

.@DonnaVekic earns the biggest win of her career at @Formula_TX!

Upsets Kvitova, 6-4, 6-1 to move into the semifinals! pic.twitter.com/Y6tn6qpgBY

WTA (@WTA) 1 Φεβρουαρίου 2019


Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Αρίνα Σαμπαλένκα “σφράγισε” και αυτή το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του St. Petersburg Ladies Trophy κερδίζοντας την Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα με 6-3, 6-4.

Η Λευκορωσίδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κίκι Μπέρτενς το Σάββατο. Η Ολλανδή από την πλευρά της “ισοπέδωσε” την φορμαρισμένη Αναστασία Παβλιουτσένκοβα στην φάση των “8”, κερδίζοντας την με 6-2, 3-6, 6-0.

ST. PETERSBURG LADIES TROPHY SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Εκθρόνισε” την Κβίτοβα η Βέκιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα