Φέντερερ: “Προπονούμαι χωρίς πόνο”

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από πολύ καιρό “σιωπής” και σκληρής δουλειάς, ο Ρότζερ Φέντερερ εκμυστηρεύτηκε ότι προπονείται χωρίς πόνο και θα είναι λογικά παρών στην έναρξη της νέας σεζόν τον Γενάρη!

Επιτέλους, ακούσαμε νέα του Ρότζερ Φέντερερ από τον ίδιο τον Ελβετό θρύλο!

Ο 39χρονος “Βασιλιάς” του αθλήματος, έκανε μερικές δηλώσεις στα πλαίσια διαφημιστικής υποχρέωσης που είχε με έναν εκ των σπόνσορων του, την Jura, και τα νέα

που βγήκαν στην επιφάνεια είναι ευχάριστα!

Όπως γνωρίσαμε και από το περιβάλλον του, διά στόματος του μόνιμου συνεργάτη του, Σέβεριν Λούτι, ο “Μαέστρος” προπονείται κανονικά και η αποθεραπεία του βαδίζει βάσει σχεδίου!

“Είμαι στον σωστό δρόμο. Σταδιακά, επανέρχομαι στο επιθυμητό επίπεδο δίχως να μου βάζω τρομερή πίεση για γρήγορα αποτελέσματα. Θα μπω στα τουρνουά μόνο όταν νιώσω σωματικά 100% έτοιμος. Φαίνεται ότι το comeback θα γίνει στην Αυστραλία τον Γενάρη. Προπονούμαι με την ρακέτα στο χέρι για περίπου δύο ώρες τη μέρα και παράλληλα δουλεύω τη φυσική μου κατάσταση και την δύναμη μου. Μπορώ να πω ότι δεν νιώθω πόνο” ανέφερε ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων.

Περιττό να πούμε ότι σχεδόν όλος ο τενιστικός “πλανήτης” περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του Φέντερερ στην τελευταία(;) χρονιά του στο τουρ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Προπονούμαι χωρίς πόνο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα