Ναδάλ: “Μιλήσαμε πολύ με τον Φέντερερ τελευταία”

Αδιαμφισβήτητα ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο μεγάλος απών από το φετινό Roland Garros. Πολύς κόσμος, ανάμεσα τους και ο μεγάλος αντίπαλος του, Ραφάελ Ναδάλ θέλουν να δουν τον “RF” σε δράση ξανά στα courts του τένις.

Κατά την διάρκεια του Γαλλικού Όπεν, ο Ναδάλ έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τον Ελβετό μαέστρο και έχει δηλώσει πως επιθυμεί να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται

το come back του Φέντερερ, μετά το διπλό χειρουργείο που έκανε στο γόνατο.

Ο Ισπανός πρωταθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Γνωρίζω ότι είναι καλύτερα και ελπίζω να γυρίσει όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Το χρονικό διάστημα που είσαι εκτός δράσης είναι πάντα κακό”.

Ο Ναδάλ συνέχισε αναφέροντας ότι: “Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και να γνωρίζουμε πως δεν θα έχουμε τον Φέντερερ για ακόμη 10 χρόνια. Είναι ένα από τα καλύτερα πρότυπα του αθλήματος μας και και είναι καλό για όλους όσους βρίσκονται στο γήπεδο. Συνομιλήσαμε τους τελευταίους μήνες, θα έλεγα ότι έχουμε μιλήσει αρκετά. Μιλήσαμε για διάφορα πράγματα που έχουν συμβεί την φετινή σεζόν. Μιλήσαμε για την δουλειά αλλά κάναμε και συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο, για να μάθουμε πώς είναι η ζωή μας σε αυτές τις εποχές”.

Ο Φέντερερ έχει επισημοποιήσει τη συμμετοχή του στο Australian Open 2021, έχοντας χάσει σχεδόν ολόκληρη τη φετινή σεζόν λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Αριστείδης Κατσίδης

The post Ναδάλ: “Μιλήσαμε πολύ με τον Φέντερερ τελευταία” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα