Ρεκόρ επισκεψιμότητας: το τένις στα καλύτερά του

Η επιστροφή του τένις, μετά την καραντίνα λόγω Covid-19, επιβεβαίωσε τη μεγάλη δίψα των Ελλήνων φιλάθλων και την εντυπωσιακή αύξηση του ενδιαφέροντος που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Το Tennis24 που λειτουργεί ανελλειπώς από το 2008 και είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site αποκλειστικά για το τένις στη χώρα μας, κατέγραψε ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Σεπτέμβριο με πάνω από 115,000 μοναδικούς επισκέπτες τον 9ο μήνα του χρόνου κατά τον οποίον είχαμε το Αμερικανικό Όπεν (31/08-12/09) αλλά και την έναρξη του

Roland Garros (27/09).

Κατά το διάστημα του Σεπτεμβρίου, τα pageviews άγγιξαν το 1εκ. (895,000 για την ακρίβεια), παρουσιάζοντας αύξηση κατά +117% σε σχέση με τον Αύγουστο.

H παρουσία του Τσιτσιπά στα μεγάλα τουρνουά, σίγουρα βοήθησε στην τεράστια επισκεψιμότητα του Tennis24 και διαπιστώνεται με καλύτερο τρόπο, στην 1η εβδομάδα του Οκτωβρίου όπου υπάρχει αύξηση +63% στους μοναδικούς χρήστες (95,914) σε σχέση με την αντίστοιχη πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (58,708). Η αύξηση αυτή, δημιουργεί προοπτικές για νέο ρεκόρ τον Οκτώβριο.

Όλα αυτά σας τα παρουσιάζουμε χωρίς διάθεση να ευλογήσουμε τα γένια μας για τη φοβερή δουλειά που γίνεται στο Tennis24 (δεν γίνεται άλλωστε και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και γίνεται μεγάλη προσπάθεια με αντίξοες συνθήκες) αλλά για να αποτυπώσουμε καλύτερα την τρομακτική άνοδο που παρουσιάζει το τένις στην Ελλάδα.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έχουν βάλει το τένις σε κάθε ελληνικό σπίτι και οι σπουδαίες επιτυχίες τους γίνονται θέμα στα μεγάλα ειδησεογραφικά κανάλια και sites (γενικού ενδιαφέροντος) στο διαδίκτυο.

Τα διαθέσιμα γήπεδα τένις σε όλη την Ελλάδα δεν φαίνονται ικανά να ικανοποιήσουν το μεγάλο ενδιαφέρον για ενασχόληση με το τένις και παίρνουμε μηνύματα από κάθε γωνιά της επικράτειας, ότι οι Όμιλοι αναγκάζονται να “διώξουν” κόσμο λόγω περιορισμένης δυνατότητας των εγκαταστάσεών τους.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι τα επόμενα 10 χρόνια το Ελληνικό τένις θα γνωρίσει μεγάλες δόξες και είναι μια σημαντική εποχή όπου όλοι όσοι ασχολούνται με το υπέροχο αυτό άθλημα, θα πρέπει να δείξουν την απαραίτητη ευθύνη για να προστατευτεί και να δημιουργηθούν γερές βάσεις για το μέλλον.

Οι επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, θα παίξουν τον μικρότερο ρόλο σε αυτή την ανάπτυξη του τένις και το πρόσφατο παρελθόν έδειξε ότι δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτό. Ας είναι καλά τα δύο παιδιά μας που διαφημίζουν και προβάλλουν το άθλημα και ας ελπίσουμε ότι θα εμπνεύσουν πολλούς μικρούς τενίστες, με την ελπίδα να βγάλουμε σύντομα τον επόμενο Στέφανο και την επόμενη Μαρία.

Tennis24

The post Ρεκόρ επισκεψιμότητας: το τένις στα καλύτερά του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα