Φέντερερ: “Γιατί όχι και στην Κίνα”

Για τον επόμενο σταθμό του Laver Cup, ρωτήθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει για πρώτη φορά Ασία

Καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει η 3η έκδοση του Laver Cup και όλοι θέλουν να μάθουν που θα γίνει το Laver Cup το 2020.

Ο Ρότζερ Φέντερερ που είναι από τους ιδρυτές της ιδέας να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά, προς τιμήν του Ροντ Λέιβερ, δήλωσε άγνοια για το που θα διεξαχθούν οι μάχες

της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου την επόμενη χρονιά, παρουσιάζοντας την Κίνα ως μια καλή επιλογή.

“Γιατί όχι. Είναι ανοιχτό. Είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται όλο αυτό, έχουν την Κίνα ως επιλογή. Είναι ωραίο μέρος για εμάς τους παίκτες. Τα τουρνουά σε Σαγκάη και Πεκίνο, μεγαλώνουν συνέχεια” είπε χαρακτηριστικά ο Ρότζερ Φέντερερ.

Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, ο 38χρονος άσος υπογράμμισε: “Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες χώρες και πόλεις που θέλουν να φιλοξενήσουν το τουρνουά. Εγώ το μόνο που θέλω είναι η πόλη που θα επιλεγεί, να θέλει πραγματικά να το φιλοξενήσει και να είναι σούπερ ενθουσιασμένη όπως η Πράγα, το Σικάγο και τώρα η Γενεύη. Θα ήθελα και για την Κίνα το ίδιο, αν πήγαινε εκεί”

Τo Laver Cup μπορεί να είναι ένας θεσμός που δεν μετράει βαθμολογικά, ωστόσο έχει συγκεντρώσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω των ονομάτων που αγωνίζονται κάθε χρόνο αλλά και του πιο διασκεδαστικού format των αγώνων.

Φέτος, το ντεμπούτο του στη διοργάνωση θα κάνει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα αγωνιστεί μάλιστα στην πρεμιέρα της Παρασκευής (20/09).

The post Φέντερερ: “Γιατί όχι και στην Κίνα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα