Εκτός Αγιάς Πετρούπολης ο Κατσάνοφ – VIDEO

Ο Κάρεν Κατσάνοφ έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης και τέθηκε νοκ-άουτ από τον 2ο μόλις γύρο του St. Petersburg Open της Ρωσίας. Αντίθετα, συνεχίζουν Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ…

Ντεμπούτο με ήττα για τον Κάρεν Κατσάνοφ στην Αγία Πετρούπολη. Ο Ρώσος, αν και ξεκίνησε ως Νο2 του ταμπλό στο 250αρι τουρνουά της πατρίδας του, δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες του φίλαθλου κοινού, ούτε στο ελάχιστο.

Κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση, τέθηκε νοκ-άουτ από τον 2ο μόλις γύρο της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα από τον

Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα, μετά από μια ώρα και 41 λεπτά, με σκορ 7-6(2), 6-4.

Το Νο64 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου και θα αγωνιστεί απέναντι στον Μιχαήλ Κουκούσκιν.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ασφαλώς και ξεχώρισε η νίκη του Ντανίλ Μεντβέντεφ, στην επανεμφάνιση του Ρώσου μετά την φοβερή πορεία του στο Αμερικανικό Όπεν.

Ο Νο4 τενίστας του κόσμου αυτή τη στιγμή, επικράτησε με 7-5, 6-3, του συμπατριώτη του, Ευγέν Ντονσκόι και πέρασε έτσι στους “8” καλύτερους του φετινού St. Petersburg Open, όπου και θα παίξει, ένα σπουδαίο ντέρμπι.

Επόμενος αντίπαλος του φορμαρισμένου Ντανίλ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο 21χρονος Ρώσος, στο τελευταίο χρονικά ματς της Πέμπτης, κατάφερε να πάρει την πρόκριση, κερδίζοντας μετά από μεγάλη προσπάθεια, τον Λιθουανό Ρικάρντας Μπεράνκις. Τελικό σκορ, 6-4, 6-7(5), 6-1 και σπουδαίος αγώνας… οσονούπω, για τα προημιτελικά.

Οι προημιτελικοί του St. Petersburg Open 2019
Μεντβέντεφ – Ρούμπλεφ
Μπερετίνι – Γκερασίμοβ
Ρουντ – Τσόριτς
Κουκούσκιν – Σόουζα

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Αγιάς Πετρούπολης ο Κατσάνοφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα