Φανταστικός Σίνερ, στα ημιτελικά της Βαρκελώνης (vids)

Στα ημιτελικά του Barcelona Open Banc Sabadell 2021 προκρίθηκε ο Γιανίκ Σίνερ, πραγματοποιώντας μια φανταστική εμφάνιση κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο 19χρονος Ιταλός κέρδισε δύσκολα το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης με 6-2, 7-6 (6), σε έναν θεαματικό αγώνα που διήρκησε 1 ώρα και 40 λεπτά.

A first ATP 500 semi-final for @janniksin!

The 19-year-old Italian

defeats Rublev 6-2 7-6(6) in Barcelona.#BCNOpenBS pic.twitter.com/2fhKizCLqx

Tennis TV (@TennisTV) April 23, 2021

Στο 1ο σετ της αναμέτρησης o πρωταθλητής της Σόφια ήταν εκπληκτικός. Έπαιξε πολύ ώριμα παρά το νεαρό της ηλικίας του, πραγματοποίησε δύο breaks στο σερβίς του Ρούμπλεφ (στο 3ο και το 7ο game) και έκανε με ευκολία το 1-0.

Στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν μοιρασμένα, κανένας από τους δύο αθλητές δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του. Έτσι, οδηγηθήκαμε σε tie break, όπου το άστρο του Γιανίκ Σίνερ έλαμψε ξανά.

Τα χτυπήματα του ήταν απίστευτα δυνατά και είχαν βάθος, αυτό δημιούργησε μεγάλη δυσκολία στις επιστροφές του Ρώσου τενίστα. Άξιο αναφοράς είναι πως το Νο11 του ταμπλό έσβησε set point με το σκορ στο (6-5) και τον πρωταθλητή του Ρότερνταμ να σερβίρει για την ισοφάριση, δείχνοντας το ποσό ψύχραιμος είναι καθ’όλη την διάρκεια των αγώνων του.

Pull the trigger, @janniksin! #BCNOpenBS pic.twitter.com/4EOiy2SSiB

Tennis TV (@TennisTV) April 23, 2021

Στους “4” της Βαρκελώνης θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Στέφανος Τσιτσιπάς – Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Ιταλός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μπορεί όχι μόνο να κοντράρει, αλλά και να κερδίσει τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου.

BARCELONA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Φανταστικός Σίνερ, στα ημιτελικά της Βαρκελώνης (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα