Ντέρμπι-πρόκληση για Στέφανο στη Βαρκελώνη

Τη θετική παράδοση που έχει δημιουργήσει απέναντι στον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, θέλει να συνεχίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος αντιμετωπίζει τον ταλαντούχο Καναδό για πρώτη φορά σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ο 22χρονος Αθηναΐος, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και προέρχεται από την κατάκτηση του πρώτου ATP Masters 1000 της καριέρας του, γεγονός που του έχει δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Μουνάρ και Ντε Μινόρ, δεν μπόρεσαν να προκαλέσουν τον Στέφανο στα δύο

πρώτα παιχνίδια του στη Βαρκελώνη και πλέον ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στις 15:30GR τον 20χρονο αντίζηλό του για την πρόκριση στα ημιτελικά.

“Δεν τον έχω παίξει ποτέ στο χώμα” είπε ο Τσιτσιπάς ο οποίος είχε γνωρίσει πέντε σερί ήττες σε ισάριθμα ραντεβού με τον Αλιασίμ (τρεις σε επίπεδο junior, δύο στο ATP Tour) όμως στις τρεις τελευταίες τους συναντήσεις έχει φύγει νικητής και του έχει πάρει τον αέρα.

“Είναι ένας τενίστας που τα έχει πάει πολύ καλά τελευταία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τοπ φόρμα του. Ανυπομονώ για την επόμενη μάχη μας” πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς ο οποίος κέρδισε για τελευταία φορά τον Καναδό πριν μερικές εβδομάδες στα προημιτελικά του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, συνεργάζεται με τον Τόνι Ναδάλ και μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στον 1ο γύρο του Monte Carlo Masters, στη Βαρκελώνη πέτυχε δύο σημαντικές νίκες επί του ανερχόμενου Μουσέτι στο 2ο γύρο με ανατροπή και επί του συμπατριώτη του, Ντένις Σαποφάλοφ στους “16”.

Το ζευγάρι Ναδάλ-Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με το αντίστοιχο των Ρούμπλεφ-Σίνερ που ανοίγουν την αυλαία των σημερινών προημιτελικών στη Βαρκελώνη (13:30GR).

Στον 3ο προημιτελικό, ο Ράφαελ Ναδάλ λογικά δεν θα συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Βρετανό Κάμερον Νόρι ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και τον γηπεδούχο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

BARCELONA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ντέρμπι-πρόκληση για Στέφανο στη Βαρκελώνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα