Αμφίβολος για Roland Garros ο Τιμ

Η συμμετοχή του Ντομινίκ Τιμ στο φετινό Roland Garros, κρίνεται ιδιαίτερα αμφίβολη. Ο Αυστριακός αναρρώνει από τα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα δυο του γόνατα και δεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

Μετά τις αποσύρσεις από Μόντε Κάρλο

και Βελιγράδι, ο Τιμ δεν θα επιστρέψει ούτε στη Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα και όσο περνάνε οι μέρες χωρίς να έχει επίσημο ματς στη χωμάτινη επιφάνεια, τόσο αυξάνονται τα ερωτηματικά γύρω από την κατάστασή του.

Σύμφωνα με πηγές από το κοντινό περιβάλλον του Νο4 τενίστα του κόσμου, ο Τιμ δεν σκοπεύει να βιαστεί για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στο τένις, μιας και δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμος, σωματικά και πνευματικά.

Το Roland Garros, βέβαια, πλησιάζει και σίγουρα θα είναι μεγάλο πλήγμα για τους Γάλλους διοργανωτές, η ενδεχόμενη απουσία του 27χρονου από τα courts του Παρισιού.

Όπως δήλωσε πρόσφατα, πάντως, προτιμά να αναρρώσει με την ησυχία του, σπίτι του, χωρίς να έχει στο κεφάλι του κάποιο χρονοδιάγραμμα επιστροφής, μιας και αυτό μπορεί να ρισκάρει περαιτέρω προβλήματα.

Αυτή την περίοδο, μάλλον το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τιμ όμως, είναι περισσότερο ψυχολογικό, παρά σωματικό.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αμφίβολος για Roland Garros ο Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα