Έτσι ξεπερνάει τις ήττες η Μουγκουρούθα

14:12 7/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην clay court season, κερδίζοντας την Μαγκνταλένα Φρετς στον 2ο γύρο του Volvo Car Open, στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ.

Η Ισπανίδα, μίλησε αμέσως μετά την επικράτησή της, για το πως ξεπέρασε την ήττα της από την Μπιάνκα Αντρέσκου στο Miami Open και κατάφερε να επιστρέψει στη δράση

παίζοντας τόσο υψηλού επιπέδου τένις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Η χωμάτινη σεζόν, είναι το αγαπημένο μου κομμάτι σε μια χρονιά. Αισθάνομαι πολύ όμορφα παίζοντας στο χώμα, αλλά σίγουρα, το γκρι χώμα του Τσάρλεστον είναι κάτι το διαφορετικό από τα άλλα.

Μπορείς να γλιστρήσεις πάνω του και να κυνηγήσεις μπάλες όπως θες εσύ, όμως είναι διαφορετική η αίσθησή του από το κοκκινόχωμα.

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξα στο Τσάρλεστον. Είναι πρόκληση για εμένα να επιστρέφω φέτος εδώ, γιατί έχω μηδενική εμπειρία στο τουρνουά.

Προέρχομαι από ένα δύσκολο τουρνουά στο Μαϊάμι, ήθελα να τα πάω καλύτερα. Πλέον, όμως, περνάω λιγότερο χρόνο σκεπτόμενη τις ήττες μου.

Χαραμίζω λιγότερη ενέργεια στο να παραπονεθώ ή να στεναχωρηθώ για κάποια άσχημα αποτελέσματά μου στο Tour. Νομίζω έχει να κάνει με την εμπειρία που έχω αποκτήσει.

Προσπαθώ να βγαίνω γρήγορα από το μαύρο συννεφάκι της ήττας. Σκέφτομαι κατευθείαν την επόμενη δοκιμασία μου. Θέλω κατευθείαν να ξεχνάω την αποτυχία μου, ώστε να τα πάω καλύτερα στο επόμενο τουρνουά”.

VOLVO CAR OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έτσι ξεπερνάει τις ήττες η Μουγκουρούθα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα