Σίφουνας η Γκοφ στην πρεμιέρα της στο χώμα (vid)

09:13 7/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Μόλις τρία games έχασε το επόμενο big thing του γυναικείου τένις, Κόρι Γκοφ, στην πρεμιέρα της στο Volvo Car Open του Τσάρλεστον.

H μόλις 17 ετών Αμερικανίδα, συνέτριψε με 6-3, 6-0 την πολύπειρη Τσβετάνα Πιρόνκοβα που έδειξε ότι δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα στο χώμα με το hard court.

72 λεπτά ήταν αρκετά για την Γκοφ να ολοκληρώσει το

ματς και να πάρει το εισιτήριο για το γύρο των “32” της χωμάτινης διοργάνωσης, εκεί όπου την περίμενε η Λιουντμίλα Σαμσόνοβα ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με το Νο2 του ταμπλό, Σοφία Κένιν.

Η Γκοφ, βρίσκεται στο Νο36 της παγκόσμιας κατάταξης και αγωνίζεται μόλις στο τρίτο χωμάτινο τουρνουά της καριέρας της, ωστόσο έχει δείξει τις δυνατότητές της στο χώμα με την κατάκτηση του Roland Garros Junior το 2018.

Νωρίτερα την Τρίτη, η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα κέρδισε την Πολωνή Μαγκνταλένα Φρετς (Νο159) με 6-1, 6-3 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της WTA 500 διοργάνωσης.

Το εισιτήριο για τον 3ο γύρο πήρε και η Πέτρα Κβίτοβα με νίκη 7-6(4), 6-2 επί της Στορμ Σάντερς με την αριστερόχειρα Τσέχα να πετυχαίνει την πρώτη νίκη της καριέρας της σε πράσινο χώμα.

VOLVO CAR OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σίφουνας η Γκοφ στην πρεμιέρα της στο χώμα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα