Απίθανο σκηνικό: Ο διαιτητής τα έκανε… μαντάρα (vid)

11:35 7/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Σύγχυση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άστρα Σάρμα με την Τζούλια Γκάτο Μοντικόνε, για τον 1ο γύρο του Copa Colsanitas, στη Μπογκοτά της Κολομβίας.

Ο chair umpire τα έκανε “θάλασσα”, μπέρδεψε το σκορ και έδωσε το 3ο γκέιμ του 3ου σετ στην Ιταλίδα, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει μόλις δυο πόντους!

Αντιθέτως, η Αυστραλή κέρδισε τέσσερις πόντους και θα έπρεπε να ανταμειφθεί με το μπρέικ (1-2). Παρ’ όλα αυτά, ο διαιτητής τα έχασε, μπερδεύτηκε,

αναφωνούσε λάθος το σκορ μετά από κάθε πόντο και εν τέλει το γκέιμ πήγε λανθασμένα στην Γκάτο Μοντικόνε.

Απίστευτο σκηνικό, σε τουρνουά υψηλού επιπέδου (WTA, 250), που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Η Ιταλίδα προκρίθηκε στον 2ο γύρο με 4-6, 7-5, 6-1, εκμεταλλευόμενη το δώρο του διαιτητή.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε την σύγχυση που προκλήθηκε:

Disastrous umpiring as @astrasharma isn’t given the break of serve she deserved. Umpire calls score as 30-15 when it should have been 0-40 and from there it’s one big mess. pic.twitter.com/OzXvqqkiOP

— The Overrule (@theoverrule) April 6, 2021

Μετά το τέλος του ματς, η Σάρμα, έξαλλη, έγραψε στο Twitter:

“Ήταν εξωφρενικό. Μου είπε πως δεν ήταν σίγουρος για το σκορ, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορούσα να του θυμίσω έναν-έναν τους πόντους που κέρδισα στο γκέιμ, δεν μπορούσα να μαλώσω μαζί του”.

Η Αυστραλή, μίλησε και με τη supervisor του τουρνουά, Κριστίνα Ρομέρο, η οποία της έδωσε την παρακάτω, ντροπιαστική απάντηση:

“Στο μέλλον, θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο το σκορ και όχι να είσαι συγκεντρωμένη μόνο στο τένις σου. Δεν έχεις δικαιολογία. Ελπίζω να έμαθες το μάθημά σου”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απίθανο σκηνικό: Ο διαιτητής τα έκανε… μαντάρα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα