Έτοιμη για την πρόκληση η Εθνική μας

Πανέτοιμη για την έναρξη του πολύ δυνατού ΑΤΡ Cup δηλώνει η αντιπροσωπεία της Εθνικής μας ομάδας, που προπονείται ενόψει της έναρξης του τουρνουά στο Μπρισμπέιν…

Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Μάρκος Καλοβελώνης και Αλέξανδρος Σκορίλας, είναι οι πέντε τενίστες που απαρτίζουν την ομάδα της Ελλάδας και την Τρίτη μίλησαν για την συγκεκριμένη πρόκληση, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΤΡ.

Η ελληνική αποστολή επισκέφθηκε ένα ελληνικό εστιατόριο

στο Μπρισμπέιν, γιόρτασε την άφιξη του 2020 και έδειξε απόλυτα έτοιμη για μάχη στο ΑΤΡ Cup.

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας ξεκινούν την Παρασκευή, κόντρα στον Καναδά και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε για τους επικείμενους αγώνες.

“Ξεκινήσαμε πολύ όμορφα την προετοιμασία μας. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, η χημεία μας είναι εξαιρετική μέχρι στιγμής και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος που εκπροσωπούμε τη χώρα μας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση”, είπε αρχικά.

Για να προσθέσει: “Συναντηθήκαμε με αρκετούς Έλληνες στο Μπρισμπέιν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να έχουμε φιλάθλους μαζί μας στα γήπεδα που θα παίζουμε. Νιώθουμε πολύ κοντά με τους Έλληνες της Αυστραλίας, ξέρουμε ότι θα έρθουν για να μας υποστηρίξουν και αυτό είναι, που κάνει τόσο ξεχωριστή την παρακάτω διοργάνωση.

Ο Μάρκος Καλοβελώνης, που είναι ένας εκ των δυο αναπληρωματικών της αποστολής (ο άλλος είναι ο Αλέξανδρος Σκορίλας), είπε με τη σειρά του: “Οι fans μας είναι πολύ παθιασμένοι. Ελπίζω ότι θα μας υποστηρίξουν μέχρι τέλους. Πάντα έρχονται στην Αυστραλία και δείχνουν την αγάπη τους στους Έλληνας παίκτες”.

Φυσικά, δηλώσεις έκανε και ο captain της ομάδας, Απόστολος Τσιτσιπάς.

“Ο Στέφανος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας. Η χημεία της αποστολής, θα μετρήσει επίσης πολύ, είναι σημαντική. Οι φίλαθλοι από τις κερκίδες, θα παίξουν και αυτοί το δικό τους ρόλο”, είπε.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έτοιμη για την πρόκληση η Εθνική μας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα