Κύργιος: Ο δεύτερος πιο μισητός αθλητής της 10ετιας

Άλλη μια αρνητική διάκριση για τον εκκεντρικό Νικ Κύργιο που προετοιμάζεται για το Grand Slam της πατρίδας του

Το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο αλλά το ίδιο και η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επιδεικνύει συχνά-πυκνά μέσα στο court.

Ο Νικ Κύργιος φαίνεται πως έχει ισχυρές αντιπάθειες και στη χώρα του αφού σε δημοσκόπηση της κορυφαίας εφημερίδας της Αυστραλίας, της Herald Sun,

ψηφίστηκε ως ο δεύτερος πιο μισητός αθλητής της τελευταίας 10ετιας.

Μόνο ο Όσκαρ Πιστόριους, ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο “χωρίς πόδια” που δολοφόνησε τη σύντροφό του, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους ψήφους από τον 24χρονο τενίστα ο οποίος κέρδισε με σχετική άνεση τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Ο Κύργιος άφησε πίσω του τους μποξέρ Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Φλόιντ Μειγουέδερ αλλά και τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρεζ, διάσημο για τα γκολ αλλά και τα δαγκώματα σε αντιπάλους του.

Την ίδια στιγμή, ο Κύργιος δεν φαίνεται να ανησυχεί για τη δημόσια εικόνα του, προσπαθώντας να εμπνεύσει και τον εαυτό του ενόψει της νέας σεζόν.

“Μην σταματάς να πιστεύεις. Συνέχισε να παλεύεις. Συνέχισε να είσαι όρθιος. Όσο κι αν δύσκολη είναι η κατάσταση, η διέξοδος βρίσκεται στη γωνία” έγραψε στο instagram του ο Αυστραλός τενίστας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Never stop believing. Keep fighting!! Keep standing!! No matter how tough your situation is your breakthrough is right around the corner.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NK (@k1ngkyrg1os) στις 27 Δεκ, 2019 στις 10:55 μμ PST

The post Κύργιος: Ο δεύτερος πιο μισητός αθλητής της 10ετιας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα