Εντυπωσίασαν Σαποβάλοφ και Καράτσεφ

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο 500αρι τουρνουά του Ντουμπάι οι Ντένις Σαποβάλοφ και Χούμπερτ Χουρκάτζ. Συνεχίζει ακάθεκτος ο Άσλαν Καράτσεφ, που πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη μέσα στην εβδομάδα.

Κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο ντεμπούτο του, ο Νο12 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Ντένις Σαποβάλοφ, επικράτησε του Γιάν Λέναρντ Στρουφ μετά από μόλις 62 λεπτά αγώνα και προκρίθηκε στον 3ο γύρο.

Ο Καναδός, επιβλήθηκε με 6-1, 6-3 και “σφράγισε” το ντέρμπι με τον

Χουρκάτζ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Πολωνός, λίγο νωρίτερα είχε ξεκινήσει κι αυτός με νίκη τις υποχρεώσεις του, θέτοντας εκτός τουρνουά τον πολύπειρο Ρισάρ Γκασκέ με 6-3, 6-4.

Τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο φετινό του παιχνίδι στο Dubai Duty Free Tennis Championships, έκανε και ο ημιφιναλίστ του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, Άσλαν Καράτσεφ.

Ο Ρώσος, Νο42 στην παγκόσμια κατάταξη, απέκλεισε τον Ντάνιελ Έβανς (Νο12 του ταμπλό) με 6-4, 4-6, 6-4 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο, όπου θα παίξει κόντρα στο Νο17 του ταμπλό, Λορέντζο Σονέγκο, με φόντο την είσοδο στα προημιτελικά.

Ο Ιταλός από την πλευρά του, είχε εύκολο έργο στην πρεμιέρα του, κερδίζοντας τον “χωματά” Μπερνάμπε Ζαπάτα Μιράλες με 6-2, 6-2.

Λίγες ώρες πριν κάνει το ντεμπούτο του στο Ντουμπάι, ο Μπόρνα Τσόριτς απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού, με τον Λορέντσο Τζιουστίνο να παίρνει τη θέση του και να αναμένεται να αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Αλιάζ Μπέντενε.

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW l DOUBLES l OOP (+2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εντυπωσίασαν Σαποβάλοφ και Καράτσεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα