Survivor αποχώρηση 16/3: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης! ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!

Survivor αποχώρηση 16/3: Έχουμε το οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα. Αυτός ο παίκτης είναι ο δεύτερος υποψήφιος.Survivor αποχώρηση 16/3

Survivor αποχώρηση 16/3: Μετρημένα κουκιά ήταν η πρώτη ψηφοφορία, μετρημένα κουκιά και η δεύτερη. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, με βάση το πώς έχουν διαμορφωθεί τα στρατόπεδο στις δύο ομάδες

στο Survivor, πάνω κάτω ξέρεις ποιος θα ψηφιστεί.

Σας έχουμε αναφέρει ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 2η ασυλία. Αν δεν έχετε ενημερωθεί ακόμα, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Από νωρίς σας τα έχουμε όλα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όπως πρέπει, έγκαιρα και έγκυρα.

Η μπλε ομάδα από τη στιγμή που έφυγε ο Πάνος Καλίδης έχει δυναμώσει πολύ. Πάρα πολύ. Βελτιώθηκε και η τηλεθέαση. Έτσι λοιπόν πάνε σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού σαν θεατές. Χωρίς να πρέπει να επιλέξουν κάποιον υποψήφιο. Αυτός, οι επόμενοι δύο δηλαδή, θα βγουν από την κόκκινη ομάδα.

Ο πρώτος ήταν εύκολος. Ο Τριαντάφυλλος ασφαλώς και ήταν ο πρώτος υποψήφιος, σχεδόν παμψηφεί βγήκε. Μόνο ο εαυτός του και η Μαριάνθη δεν τον ψήφισαν. Το κακό με την Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι πως συνέχεια επιλέγει να είναι με τους αδύναμους και τη μειονότητα. Φαίνεται όντως να είπε και ψέματα για την τροφή που βρήκε στην καλύβα.

Μια επανάληψη του συμβουλίου της Δευτέρας περιμένουμε να δούμε. Σχετικά με το ίδιο σκορ κιόλας. Δηλαδή τον Κόρο να ψηφίζεται από Ντάφυ και Μαριάνθη και όλους τους υπόλοιπους να στρέφονται εναντίον της Μαριάνθης. Αν και δεν είναι πιθανό το 9-2 ξανά. Κάπως θα σπάσει το πράγμα. Πληρώνει τη συμπεριφορά της κυρίως η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Και πριν από μερικές εβδομάδες υποστήριζε την Ανθή Σαλαγκούδη. Λάθος έκανε. Και τότε κόντρα στο σύνολο της ομάδας πήγε. Γενικώς την έχουν στην… μπούκα όμως οι κόκκινοι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο για ποιο λόγο

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη θα είναι η δεύτερη υποψήφια, μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Μένει ακόμα ένας παίκτης να βγει προτεινόμενος. Αυτός θα επιλεγεί από την Νικολέτα Μαυρίδη που κέρδισε την ατομική ασυλία. Μείνετε συντονισμένοι, ανοίγω και το refresh για να μάθετε ποιον θα επιλέξει!

Survivor ατομική ασυλία 16/3: Spoiler! Αυτόν υποδεικνύει σαν υποψήφιο προς αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη! ΣΟΚ!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο παίκτης δεν μένει με τίποτε στον Παναθηναϊκό

Με αυτή την ομάδα έχει τρέλα η Νικόλ από το Bachelor!

Το άρθρο Survivor αποχώρηση 16/3: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης! ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα