Μάρεϊ: “Θέλω να κοντράρω ξανά τους κορυφαίους”

Ο Άντι Μάρεϊ προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό PEOPLE, τόνισε πως θέλει να καταφέρει να φτάσει σε επίπεδο που θα μπορεί να κοντράρει ξανά τους κορυφαίους του Tour.

Αυτή τη στιγμή, ο Βρετανός μπορεί να μην είναι φόβητρο, όμως σίγουρα αν πιάσει ρυθμό, θα βάλει πολύ δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ενόψει του Miami Masters, στο

οποίο θα αγωνιστεί με Wild Card, ο Μάρεϊ δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Το Μαϊάμι, είναι μια πόλη που λατρεύω. Έχω περάσει πολύ χρόνο εκεί τα τελευταία 15 χρόνια και νιώθω πάρα πολύ άνετα όταν αγωνίζομαι στο τουρνουά.

Θέλω να επιστρέψω στο επίπεδο που θα μπορώ να κοντράρω στα ίσια τους κορυφαίους. Τους επόμενους μήνες θέλω να δώσω πολλά ματς, να βρω ρυθμό, ειδικά κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους και να καταφέρω να αναρριχηθώ στην παγκόσμια κατάταξη.

Θέλω να επιστρέψω στο καλό μου επίπεδο. Να συνεχίσω να παίζω τένις, όπως το ξέρω. Τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχω περάσει δύσκολα, όμως μόνο που επέστρεψα στο Tour, είναι από μόνο του σημαντικό για εμένα.

Δουλεύω πολύ σκληρά ώστε να επανέλθω σωματικά. Αυτή την περίοδο, αισθάνομαι καλύτερα από κάθε άλλη περίοδο, μετά τους τραυματισμούς μου. Πρέπει να προγραμματίσω έξυπνα το καλεντάρι μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ακόμη και με μεταλλικό ισχίο”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μάρεϊ: “Θέλω να κοντράρω ξανά τους κορυφαίους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα