11 χρόνια μετά… – VIDEO

Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ θα συναντηθούν ξανά στο χορτάρι, 11 χρόνια μετά τον ΕΠΙΚΟ τελικό τους στο Λονδίνο

Για δεύτερο συνεχόμενο Grand Slam, οι δύο ζωντανοί θρύλοι του τένις, Φέντερερ και Ναδάλ, θα αναμετρηθούν και θα… μετρηθούν, αυτή τη φορά στην αγαπημένη επιφάνεια του Ελβετού.

Μετά την ελεγχόμενη νίκη (6-3, 6-4, 6-2) του Ράφα στους “4” του Roland Garros 2019 που ήταν και η πρώτη μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες από τον Φέντερερ, ο

μαέστρος θα έχει την ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω στην επιφάνεια που λατρεύει περισσότερο και έχει τις περισσότερες και σπουδαιότερες επιτυχίες του.

Αυτή θα είναι η 40η αναμέτρηση FEDAL, από το 2004 όπου ξεκίνησε το σπουδαιότερο rivalry στην ιστορία του τένις, με τον Ισπανό να προηγείται 24-15.

Οι δυο τους, έχουν συναντηθεί τρεις φορές στο χορτάρι του Wimbledon, με τον Φέντερερ να κερδίζει δύο σερί τελικούς το 2006 και το 2007 και τον Ναδάλ να κατακτά τελικά το Άγιο Δισκοπότηρο του τένις, με την επική νίκη επί του Βασιλιά στον τελικό του 2008 με σκορ 6-4, 6-4, 6-7(5), 6-7(8), 9-7.

“Περιμένω να παίξω με τον καλύτερο τενίστα στην ιστορία, σε αυτή την επιφάνεια και ξέρω ότι πρέπει να παίξω το καλύτερό μου αν θέλω να έχω ελπίδες για να προκριθώ στον τελικό” είπε ο Ναδάλ μόλις σφράγισε τον ημιτελικό με τον Φέντερερ.

Most Grand Slam Semi-finals In Open Era

Player

Semi-finals

Roger Federer

45

Novak Djokovic

36

Rafael Nadal

32

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post 11 χρόνια μετά… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα