Ένας lucky loser στον δρόμο του Στέφανου

Κόντρα στον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Miami Open ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς…

Την αναμέτρηση του Ούγκο Χουμπέρτ με τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ περίμενε ο 20χρονος Έλληνας για να μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στο Masters τουρνουά του Μαϊάμι, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Αμερικανός lucky loser τελικά, θα είναι αυτός τον οποίον θα αντιμετωπίσει ο Στεφ στην

πρεμιέρα του στο Μαϊάμι, το Σάββατο. Ο ΜακΝτόναλντ βρίσκεται στην θέση Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος αντίπαλος.

Την Τετάρτη μπορεί να ηττήθηκε από τον Λορέντζο Σονέγκο στα προκριματικά του θεσμού, είδε την κληρωτίδα να του χαμογελάει όμως, και εκμεταλλευόμενος την απόσυρση του Τόμας Μπέρντιχ πριν την κλήρωση, ο ΜακΝτόναλντ έγινε ο μοναδικός lucky loser του ταμπλό.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο 23χρονος επικράτησε μετά από ένα φοβερό παιχνίδι του ανερχόμενου Γάλλου Ούγκο Χουμπέρτ με 6-4, 6-7(4), 7-6(4) και προκρίθηκε στους “64” του τουρνουά.

Σίγουρα η πρεμιέρα του Στέφανου κόντρα σε τενίστα από τις ΗΠΑ δεν είναι η καλύτερη, μιας και αναμένεται να έχει μαζί του την συντριπτική πλειοψηφία των θεατών του αγώνα, όμως είναι ένα matchup το οποίο ελέγχει ο Έλληνας τενίστας.

Αν καταφέρει και υπερκεράσει το εμπόδιο του ΜακΝτόναλντ, ο Στεφ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Γκουίντο Πέγια και Λεονάρντο Μάγιερ στον 3ο γύρο, με τους Ντένις Σαποβάλοφ και Μαρίν Τσίλιτς να είναι οι δυο πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά στον 4ο γύρο του Miami Open.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ένας lucky loser στον δρόμο του Στέφανου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα