Νίκη για τον αγέρωχο Φερού – VIDEO

Πρώτη νίκη σε Masters τουρνουά για τον Φερέρ, εδώ και 12 μήνες

Με την ημερομηνία οριστικού αντίου να πλησιάζει, ο Νταβίντ Φερέρ συνεχίζει να δίνει λόγους στον εαυτό του, μήπως να το ξανασκεφτεί!

Ο Ισπανός που σε 10 μέρες θα κλείσει τα 37, κέρδισε το πρώτο του ματς σε ATP Masters 1000 τουρνουά εδώ και 12 μήνες, επικρατώντας με 6-3, 6-2 του Σαμ Κουέρι, στο βραδινό πρόγραμμα της Πέμπτης στο Miami Open.

Κερδίζοντας το 87% των

πόντων στο 2ο σερβίς του αντιπάλου του, ο Φερέρ είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς, τρέχοντας ασταμάτητα τον βαρύ Κουέρι και με τέσσερα breaks στο ματς, έφτασε στην τελική επικράτηση μετά από 1 ώρα και 14 λεπτά στο κεντρικό court του Hard Rock Stadium.

“Το διασκέδασα πολύ. Είναι το Μαϊάμι και πολύς κόσμος με στηρίζει τα τελευταία χρόνια. Είναι σπουδαία εμπειρία που έπαιξα στο νέο στάδιο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έπαιξα πολύ καλά. Ακολουθώ τον στόχο μου και ο στόχος μου είναι να είμαι ανταγωνιστικός” είπε ο Φερέρ ο οποίος πραγματοποιεί την 17η και τελευταία εμφάνισή του στο Miami Masters.

Το πρώην Νο3 και νυν Νο155 στον κόσμο, θα παίξει για τελευταία φορά στο Mutua Madrid Open της πατρίδας του.

Στο 2ο γύρο του Μαϊάμι, ο Φερέρ θα αντιμετωπίσει το Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Σπουδαία επικράτηση για τον 18χρονο Σέρβο, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ο οποίος κέρδισε 6-2, 7-5 τον Έρνεστς Γκούλμπις και σφράγισε το NextGen ραντεβού με τον Φράνσις Τιαφό στο 2ο γύρο του Μαϊάμι.

Ο Κετσμάνοβιτς προέρχεται από την εκπληκτική του πορεία ως lucky loser, στα προημιτελικά του Indian Wells (ήττα από Ράονιτς), με αποτέλεσμα να σπάσει το φράγμα του Top100 για πρώτη φορά στην καριέρα του (Νο95).

Την Παρασκευή θα ριχτούν στη μάχη του Μαϊάμι οι Τζόκοβιτς, Τιμ, Νισικόρι και Ίσνερ.

MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Νίκη για τον αγέρωχο Φερού – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα