Χαρούμενος αλλά συγκεντρωμένος – VIDEO

O Ντόμινικ Τιμ έπλεξε το εγκώμιο του Νίκολας Μασού ο οποίος έφερε θετική ενέργεια στο στρατόπεδο του Αυστριακού

Στο Miami Open στρέφει την προσοχή του ο Ντόμινικ Τιμ, προερχόμενος από τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του, πριν μερικές ημέρες στο Indian Wells.

Ο 25χρονος Αυστριακός, πανηγύρισε τον πρώτο του ATP Masters 1000 τίτλο

και μάλιστα με νίκη επί του σπουδαίου Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό, δείχνοντας αξιοζήλευτη σταθερότητα καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στην Καλιφόρνια.

Χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει αφού την Παρασκευή ρίχνεται στη μάχη του δεύτερου συνεχόμενου Masters τουρνουά, έχοντας μάλιστα απέναντί του έναν επικίνδυνο αντίπαλο που προέρχεται από μια πολύ καλή πορεία στο Indian Wells. Ο 22χρονος Χούμπερτ Χουρκάτς κέρδισε τους Πουίγ, Νισικόρι και Σαποβάλοφ πριν ηττηθεί απ’τον Φέντερερ στα προημιτελικά του Καλιφορνέζικου Masters και σίγουρα δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος για τον Τιμ.

“Άφησα το Indian Wells ως πρωταθλητής κι αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά. Ήταν ο πρώτος μεγάλος τίτλος της καριέρας μου. Σίγουρα η συμμετοχή μου στον τελικό του Γαλλικού Όπεν ήταν σημαντική στιγμή, όμως εκεί έχασα και το συναίσθημα της ήττας ποτέ δεν είναι καλό. Αυτά τα Masters είναι δύσκολα από το ξεκίνημα οπότε ο στόχος μου είναι να είμαι απόλυτα προετοιμασμένος από τις πρώτες μπάλες” είπε ο Τιμ στους δημοσιογράφους στο Μαϊάμι.

Ο 26χρονος που σκαρφάλωσε στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τον θρίαμβο στο Indian Wells, εξήρε και τον ρόλο του Νίκολας Μασού με τον οποίον δουλεύουν μαζί τις τελευταίες εβδομάδες.

“Φέρνει θετική ενέργεια στην ομάδα. Είχαμε πολύ καλές προπονήσεις για δύο εβδομάδες πριν το Indian Wells και με έφερε σε φόρμα, οπότε η συνεργασίας μας έχει ξεκινήσει πολύ θετικά”

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Χαρούμενος αλλά συγκεντρωμένος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα