Εκτός υπεράσπισης από το φαινόμενο Γκοφ – VIDEO

Η 15χρονη Κόρι Γκοφ πέταξε εκτός Australian Open 2020 την κάτοχο του τίτλου, Ναόμι Οσάκα

Ότι και να πούμε για το φαινόμενο, Κόρι Γκοφ, θα είναι λίγο…

Στην πρώτη της ever εμφάνιση σε κυρίως ταμπλό του Australian Open, η χαρισματική Αμερικανίδα προκρίθηκε στον 4ο γύρο μετά τη νέα

φοβερή εμφάνιση και νίκη με 6-3, 6-4 επί της δις πρωταθλήτριας σε Grand Slam και υπερασπίστριας του τίτλου στη Μελβούρνη, Ναόμι Οσάκα.

Η 15χρονη, με ωριμότητα έτοιμης πρωταθλήτριας και ικανότητες που δεν έχουμε ξαναδει σε τόσο νεαρή ηλικία, έβγαλε εκτός υπεράσπισης το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, παίρνοντας εκδίκηση από την Γιαπωνέζα για την πρόσφατη ήττα στο US Open 2019.

“I need a selfie for Instagram!”

We think @rodlaver can probably oblige, @CocoGauff! #AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/cfirkrL1WN

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 24, 2020

Είναι η κορυφαία στιγμή στην πρώιμη καριέρα της Κόρι Γκοφ, λίγες μόλις ώρες μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της Σερίνα Γουίλιαμς από την Κιανγκ Γουάνγκ στον 3ο γύρο. Το Αμερικανικό τένις, μπορεί να νιώθει ασφάλεια καθώς η Γκοφ φαίνεται πως θα γράψει ιστορία στο παγκόσμιο τένις, ακολουθώντας τα βήματα της Θρυλικής συμπατριώτισσάς της.

Gracious in defeat @naomiosaka | #AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/lJLQmJK6M5

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 24, 2020

H εμφάνιση της Γκοφ ήταν εξαιρετική. Τελείωσε το ματς με μόλις 6 winners έναντι 17 της Οσάκα, ωστόσο έκανε πολύ λιγότερα λάθη από τη Γιαπωνέζα (17 με 30).

Μετά από μόλις 67 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court, η Γκοφ πέτυχε την κορυφαία νίκη της καριέρας της, μέχρι την επόμενη που τη φέρνει για δεύτερη φορά στον 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, όπως στο ντεμπούτο της πέρυσι στο Wimbledon.

Στις “16”, η Γκοφ περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Ζανγκ-Κένιν έχοντας τη δυνατότητα να πάει ακόμα πιο μακριά στη Μελβούρνη.



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Εκτός υπεράσπισης από το φαινόμενο Γκοφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα