Το “αντίο” της Βοζνιάκι – VIDEO

Τον τελευταίο αγώνα της επαγγελματικής της καριέρας έδωσε η Καρολίν Βοζνιάκι που ηττήθηκε απ’τη Ονς Ζαμπέρ για τον 3ο γύρο του Australian Open

Πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης με δύο year-end No1, πρωταθλήτρια του Australian Open 2018 και πρώην πρωταθλήτρια στο WTA Finals.

Η Καρολίν Βοζνιάκι,

στα 29 της χρόνια, ολοκληρώνει μια σπουδαία καριέρα κατά την οποία κατέκτησε 30 τίτλους, με χρηματικά έπαθλα που ξεπερνάνε τα 35εκ. δολάρια.

Το Νο36, πλέον, στον κόσμο, μετά από σκληρή μάχη με την Ονς Ζαμπέρ στη Μelbourne Arena, ηττήθηκε με 7-5, 3-6, 7-5 από την Τυνήσια και ολοκλήρωσε την καριέρα της, προσπαθώντας για το καλύτερο μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Μόλις ολοκληρώθηκε το ματς, η Βοζνιάκι κάθισε στον πάγκο της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ενώ στο γήπεδο μπήκε και ο πατέρας της για μια τελευταία αγκαλιά εντός court.

OK, we’re not crying. You’re crying.

(Truthfully..we’re in tears ) #AO2020 | #AusOpen |@CaroWozniacki pic.twitter.com/5HIHkOmlFN

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 24, 2020


“Συγχαρητήρια Καρολίν για την απίστευτη καριέρα. Ήταν τιμή για μένα να μοιραστώ το γήπεδο σήμερα μαζί σου. Το μαχητικό σου πνεύμα πάντα μου έδινε έμπνευση και σου εύχομαι τα καλύτερα για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Θα μας λείψεις” ήταν το μήνυμα της Ζαμπέρ στο twitter για τη Βοζνιάκι.

Congrats @CaroWozniacki on an amazing career. It was an honour to share the court with you today. Your fighting spirit has always inspired me and I wish you all the best in this next chapter of your life. You’ll be missed but I’m sure we will see you around.

@australianopen pic.twitter.com/ceKeJf11iP

— Ons Jabeur (@Ons_Jabeur) January 24, 2020


AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Το “αντίο” της Βοζνιάκι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα