Ξεκούραστα στη 2η εβδομάδα ο Νόλε – VIDEO

Σερβίροντας εξαιρετικά για ένα ακόμη ματς στη Μελβούρνη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε πανεύκολα την πρόκριση στον 4ο γύρο του Australian Open

Κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα, ξόδεψε στη Rod Laver Arena ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Ο Ιάπωνας, Νο71 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν μπόρεσε να απειλήσει και να προκαλέσει, σε κανένα σημείο του αγώνα, τον Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Σέρβος έφτασε άνετα στη νίκη με 6-3, 6-2, 6-2, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στους “16” του πρώτου Grand Slam

της σεζόν.

Ήταν μια ακόμη φοβερή ημέρα για το σερβίς του 32χρονου Σέρβου που παρουσιάζεται εντυπωσιακά δυνατό, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ο Νόλε έβγαλε 17 άσους, σέρβιρε με 74% ευστοχία στο 1ο και έχασε μόλις τρεις πόντους πίσω από το πρώτο του σερβίς με το εκπληκτικό ποσοστό 93% (43/46).

Ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε να σώσει μόλις ένα break point του αριστερόχειρα αντιπάλου του κι αυτό στο τελευταίο game! Στο προηγούμενο παιχνίδι του στη Μελβούρνη, με αντίπαλο τον επίσης Ιάπωνα, Ίτο Τατσούμα, δεν αντιμετώπισε break point.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα, ο Σέρβος είχε ένα σερί 34 πόντων στο σερβίς του ενώ στα δύο πρώτα σετ, δεν έχασε πόντο πίσω από το πρώτο του σερβίς!



Στον 4ο γύρο του Australian Open, ο εφτά φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Νόβακ Τζόκοβιτς, θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν που πέτυχε σπουδαία straight sets νίκη επί του φορμαρισμένου Ντούσαν Λάγιοβιτς, αποτρέποντας τον Σέρβικο εμφύλιο στους “16”.

Ο ταχύτατος Αργεντινός, επικράτησε 6-2, 6-3, 7-6(7) και θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Σέρβο, στην 4η συνάντησή τους στο tour.

“Είναι ένας από τους πιο γρήγορους τενίστες στο tour. Ελπίζω το σερβίς μου να δουλέψει και πάλι καλά για να έχω καλές ελπίδες. Πρέπει να έχω υπομονή και να παίξω επιθετικά” είπε ο Τζόκοβιτς ενόψει της αναμέτρησης την Κυριακή.

Ο Σέρβος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Γκόραν Ιβανίσεβιτς στο team και πόσο τον έχει βοηθήσει να βελτιώσει το σερβίς του ο Κροάτης προπονητής.

“Σίγουρα ένα από τα καλύτερα service games που έχω κάνει τελευταία. Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς με έχει εμπνεύσει για να βελτιώσω το σερβίς μου. Είναι πολύ ωραία που τον έχω στην ομάδα. Τον γνωρίζω πολύ καλά, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Φέρνει ενέργεια στην ομάδα και είμαι ευγνώμων που τον έχω μαζί μου” είπε ενώ προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Ιβανίσεβιτς στο τουρνουά των Θρύλων που παίρνει μέρος στη Μελβούρνη.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ξεκούραστα στη 2η εβδομάδα ο Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα