Εκτός Wimbledon η Σβιτολίνα (vids)

17:08 1/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Ελίνα Σβιτολίνα ηττήθηκε με straight sets από τη Μάγκντα Λινέτ και αποχαιρέτησε το φετινό Wimbledon από τον 2ο μόλις γύρο.

Η Νο3 τενίστρια του ταμπλό, μπήκε για 2η σερί μέρα στο court, μετά την απαιτητική πρεμιέρα της κόντρα στην Άλισον Βαν Ούιτβανκ την Τετάρτη, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια.

Μετά από 66 λεπτά αγώνα, η Λινέτ, Νο44 τενίστρια στον κόσμο, επικράτησε με 6-3, 6-4 και “σφράγισε” τη θέση της στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Εκεί, θα συναντήσει τη Νο30 του ταμπλό, Πάουλα Μπαντόσα.

Top-10 toppled @MagdaLinette notches the biggest win of her career, defeating No.3 seed Elina Svitolina in straight sets#Wimbledon pic.twitter.com/i3a1Okwd8Y

Wimbledon (@Wimbledon) July 1, 2021

Η Σβιτολίνα από την πλευρά της, συνεχίζει να απογοητεύει με τις πορείες της στα φετινά Majors, μιας και δεν έχει περάσει σε κανένα από αυτά, τον 4ο γύρο.

Αν και το 2019 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Wimbledon, φέτος έμεινε εκτός από το δεύτερο μόλις ματς της και πιθανότατα θα χάσει τη θέση της στο Top5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε αντίθεση με τη Σβιτολίνα, η Νο1 τενίστρια του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Άννα Μπλίνκοβα, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Championships.

Η Αυστραλή επικράτησε της Νο89 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη με 6-4, 6-3 και στην επόμενη φάση του θεσμού, θα συναντήσει την Κατερίνια Σινιάκοβα. Η Τσέχα από τη μεριά της, απέκλεισε με ανατροπή την Κόκο Βάντεγουεϊ.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Εκτός Wimbledon η Σβιτολίνα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα