Αποκλεισμός για Σάκκαρη

15:29 1/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή μετά από τη χθεσινή διακοπή λόγω σκότους, με την Ελληνίδα τενίστρια να μείνει εκτός συνέχειας γνωρίζοντας την ήττα από την Σέλμπι Ρότζερς με 7-5, 6-4. 

Σε αντίθεση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, κόντρα στην Ρους, η Νο18 του κόσμου δεν ήταν σταθερή από τη θέση του service σε καμία από τις… δύο ημέρες. Ειδικά το 2ο ήταν αυτό που “πληγώθηκε” περισσότερο με την 25χρονη να έχει μόλις 38% (12/32). 

Το σημείο-κλειδί της 2ης… δόσης της αναμέτρησης ήταν τόσο το 7ο, όσο και το 8ο game

με την Σάκκαρη να δέχεται break, στο ίσως χειρότερο service-game της στο τουρνουά, καθώς με δύο συνεχόμενα διπλά λάθη έδωσε την ευκαιρία στην Ρότζερς να φτάσει σε break (4-3).

H Αμερικανίδα προηγήθηκε με 40/15 στο αμέσως επόμενο game, όμως η Σάκκαρη με 3 σερί πόντους έφτασε σε πλεονέκτημα, αλλά η Ρότζερς έφτασε στο πιο καθοριστικό hold του αγώνα παίρνοντας προβάδισμα με 5-3. 

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο παίρνοντας τις μπάλες για να παραμείνει στο τουρνουά.

Προηγήθηκε με 40/0, τα πολλά λάθη (29 σύνολο) όμως έβαλαν και πάλι την Ρότζερς μέσα στο game (40/40), με την Ελληνίδα τενίστρια να το κλείνει με μεγάλη δυσκολία (5-4).

Η Αμερικανίδα, η οποία από την αρχή του 2ου set βρήκε ρυθμό στο service της, κατάφερε να κλείσει το ματς παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καζάκα Ελεάνα Ριμπάκινα.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Αποκλεισμός για Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα