Τζόκοβιτς: Με το μυαλό στον αποκλεισμό του 2016…

11:51 1/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε και το εμπόδιο του Νοτιαφρικανού, Κέβιν Άντερσον, στην επανάληψη του τελικού του 2018 και πλέον συνεχίζει ακάθεκτος για την κατάκτηση και του 3ου Grand Slam της χρονιάς. 

Μιλώντας μετά από την αναμέτρηση, ο Νο1 του κόσμου τόνισε ότι στο μυαλό του έχει πάντα τον αποκλεισμό του 2016 (Κουέρι) παίρνοντας πολλά σε πνευματικό επίπεδο από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και από το γεγονός ότι και τότε είχε

πάει στο Wimbledon έχοντας κατακτήσει και τα προηγούμενα δύο major

“Μαθαίνω από την εμπειρία του 2016 όπου ήρθα εδώ έχοντας κερδίσει το Australian Open και το Roland Garros. Ωστόσο, τότε έχασα από έναν εξαιρετικό αντίπαλο, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος εκείνη την ημέρα.”, τόνισε ο Τζόκοβιτς, ο οποίος στον 3ο γύρο θα παίξει με τον προερχόμενο από τα προκριματικά Αμερικανό, Ντένις Κούντλα. 

Ο Σέρβος έχει φτάσει στο 29-3 τη φετινή σεζόν, ενώ έχει κάνει δύο νίκες στο Wimbledon απέναντι σε Τζακ Ντρέιπερ και Κέβιν Άντερσον, αν και ο ίδιος ανέφερε ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς…

“Είναι μόνο δύο αγώνες στο τουρνουά και ο δρόμος είναι ακόμη μεγάλος. Ελπίζω ότι θα πάω μακριά στη διοργάνωση αυτός είναι ο στόχος άλλωστε.”

“Το έχω πει και στο παρελθόν. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου τα Grand Slam έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Φυσικά και τα Masters, αλλά και τα υπόλοιπα τουρνουά, όπως και να διατηρηθώ στο Νο1 του κόσμου.”

“Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Δεν σκέφτομαι πραγματικά πόσα χρόνια είμαι στο Tour. Έχει να κάνει με την αντίληψη. Πιστεύω πραγματικά ότι πολλά πράγματα για την υγεία ή γενικά τη ζωή ξεκινούν από το μυαλό μας.”

“Νιώθω ότι μαθαίνω νέα πράγματα για τον εαυτό μου μέσα κι έξω από το γήπεδο. Προσπαθώ να εφαρμόσω νέα στοιχεία στο παιχνίδι μου, αλλά και στον τρόπο της ζωής μου, που θα με βοηθήσουν να προχωρήσω ακόμα περισσότερο”. 

“Δεν έχω κανένα τέλος στο μυαλό μου. Όσο έχω την επιθυμία να αγωνίζομαι τόσο θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.”

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Τζόκοβιτς: Με το μυαλό στον αποκλεισμό του 2016… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα